Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie to żebym się czepiał ale jak węglowa nakładka przeciwpyłowa STX'a kosztuje 50zł to jest raban a to, że zwykła jedwabna kopułka do Scan speak'a kosztuje ponad 200zł to jakoś nikt nie marudzi...
Wytłumaczy ktoś mi ten cały zamęt wokół tego węgla, bo ja tego nie rozumiem.
tam wyznacznikiem ceny jest jakość reprodukcji dźwięku... a w stx wyznacznikiem ceny są koszta materiału ?
pewnie kolejny krok to diament
A ja się zastanawiam czy środowiska diy za granicą korzystają z głośników stx?
wiem tylko, ze szerokopasmowce mialy byc sprzedawane w jakim niemieckim sklepie internetowym za nie mala kase
Wytłumaczy ktoś mi ten cały zamęt wokół tego węgla, bo ja tego nie rozumiem.
Strach się bać co będzie jak wprowadzą do produkcji jeszcze bardziej egzotyczne i drogie materiały. Był kevlar, węgiel, ceramika, pewnie kolejny krok to diament .
pierwszy z brzegu, wszystkie głośniki z STX http://www.wisenhoff.se/beta/contents/en-us/d24.html
a pisales do nich?
jak bedziecie ich meczyli tymi glosnikami to wam je zrobia!
Mam do nich jeszcze częściej dzwonić ?
Problem w tym, że nie mogę. Mam już wszystko zmontowane, brakuje tylko GDM i GDN. Byłem głupi, że zacząłem budowe nie mając głośników. Teraz pozostaje tylko czekać.
: Kluczem do sukcesu jest brzmienie, bo tym się zdobywa uznanie klientów i renomę a nie materiały. Materiały mają być środkiem do uzyskania dobrego brzmienia a nie celem samym w sobie.
poszukajcie w nowym elektroniku - oni biora najwiecej z STXa
niestety takie sa uroki malych firm. produkuja dla zysku inne glosniki a my musimy czekac...
pozostaje wam jedynie meczyc ich lub kupic gdzies lezaki magazynowe