Koralzloty widzę dalej nic nie rozumiesz, dalsza dyskusja z tobą nie ma sensu.
Yoshi_80 mam wrażenie że kończą się argumenty i zaczynają się wymigówki, wymówki typu – dyskusja nie ma sensu.
Powiedz, dokładnie powiedz, czego nic według Ciebie nie rozumiem? Podaj chociaż jeden błąd logiczny w moim rozumowaniu. Mam nadzieję, że nie trwonisz słów i traktujesz poważnie tych, którzy czytają Twoje opowieści o STX.
Jeszcze raz:
Podałeś porównanie Scan speaka do STX sugerując, że STX popełnia błąd konstruując głośniki z drogich materiałów, twierdząc, że zwykła membrana z celulozy jest równie dobra jak włókno węglowe oraz zdecydowanie tańsza. OK. ale Twoja krótkowzroczność polegająca na porównaniu tanich papierowych membran Scan speaka do bardzo drogich węglowych STX jest przykładem taniości Twoich stwierdzeń, gdyż wystarczyło przejść z płaszczyzny wooferów na tweetery i tam doskonale widać na podstawie przykładu jaki podałem, że również Scan speak konstruuje głośniki z bardzo drogich materiałów. Oczywiście w dość naiwny sposób usiłowałeś udowodnić, że tani papierowy Scan sapek jest lepszy tylko dlatego, że jeszcze Scan sapek nie zaczął produkcji wooferów na włóknie węglowym więc tym samym według Ciebie jest to błąd skoro oni/Scan nie produkują tzn że nie ma sensu produkować takich membran/głośników.
Hmmm cóż wymyślisz kiedy Scan speak zacznie taką produkcję na membranach węglowych lub innych drogich włóknach?
W rewanżu skoro twierdzisz, że nic nie rozumiem to powiem,
że podany przez Ciebie przykład był według mnie kolejnym klasycznym przykładem iż nawet kosztem nieprzemyślanych opinii pojawiasz się zawsze tam gdzie o STX mowa aby dokuczyć tej firmie. Dalej sugerujesz aby STX zmienił jak nazwałeś „średniowieczne” traktowanie klienta. Kolejna klasyczna okazja aby kopnąć STX.
A ja zapytam się Ciebie po raz kolejny – po co zajmujesz się taką firmą? Po jasną ch..ę dzień w dzień wylewasz łzy

z powodu tej firmy. Masochizm? Nie nie masochizm lecz oczywisty powód, mam nadzieję że coraz bardziej klarowny

Dla twojej wiedzy abyś na przyszłość nie ściemniał i wymyślał co może być powodem dużych opóźnień w STX mogę przekazać informację, że aktulalnie w pierwszej kolejności obsługiwany jest klient, który zamówił w STX ponad 1,8 tyś głośników. Sorry, ale jeżeli tak bardzo chciałeś to się dowiedziałeś.
Yoshi_80 napisał również o STX:
ale co klienta to obchodzi czy STX produkuje, przepakowuje, nalepia swoje nalepki do wyprodukowanych na Tajwanie gotowych głośników czy w ogóle nic nie robi tylko odcina kupony od pośrednictwa?
I kolejny przykład zakamuflowanego lecz płytkiego celu w postaci opinii że ludzie STX „tylko nalepiają nalepki”
do głośników wyprodukowanych na Taiwanie.
Cz aby Pana administratora Yoshi_80 nie poniosło? Czy można ubliżać ludziom pracującym w STX iż „tylko naklejają nalepki na głośniki” dlatego, że jest się administratorem jakiegoś publicznego forum?
Opanuj się!
W STX produkują, wymyślają nowe projekty, robią mnóstwo pomiarów, analiz itd. Może zamiast szczekać udałbyś się do STX i raz na zawsze wiedziałbyś jaka jest prawda. Ale rzeczywiście dla Twojej taktyki lepiej o tym na własne oczy się nie przekonywać lecz tylko operować i manipulować opinią opartą na domysłach, pytaniach, niesprawdzoncyh informacjach.
A może znasz głośnik, który jest produkowany gdzieś tam (na Taiwanie, gdzie kolwiek) a STX jak napisałeś „nakleja tylko naklejki” ?
Pokaż chociaż raz, że masz rację w opiniach o STX, wskaż ten głośnik produkowany nie przez STX, czekam.