Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
moje beda wyslane we wtorekNo i ktoś dotknął sie już do tych STX ze szklanymi membranami?
http://www.stx.pl/wm-stx-6-5-1-5-200-8-f-s-fg.html
tez wyjada we wtorekCzy ktoś z forumowiczów jest w posiadaniu tych http://www.stx.pl/wm-stx-5-1-160-16-f-a-fc.html głośników?
tego nawet nie chce mi sie komentowac.Jak jest z jakością wykonania i zgodnością parametrów zmierzonych z danymi w karcie katalogowej?
primo - stx kiedys a stx od kilku lat to zupelnie inna bajka.Kiedyś niektóre STX-y miały trwale odkształcony dolny resor co dla mnie było dyskwalifikujące.
Pomiar, pomiarem a ja bym sie zapytał po co?
więc po co ci to?
Po to żeby nie wtopić dwóch stówek.
daj to na rysunku bo nie wiem o jaki wymiar chodziCzy mógłbyś zmierzyć jaka jest średnica górnej krawędzi otworu płytki frontowej?
Jak jest z jakością wykonania i zgodnością parametrów zmierzonych z danymi w karcie katalogowej?
Ze względu na twój błąd pomiaru.Robiąc pomiary przekonałem się, że różnica parametrów zmierzonych może różnić się nawet o 100% od danych w karcie katalogowej.
Ze względu na twój błąd pomiaru.
Pomiary metodą obudowy testowej oraz masy dodanej dały bardzo podobne wyniki parametrów T-S.
Nic takiego nie pisałem@nepez piszesz ze parametry różniły sie znacząco, a mierzyłeś te głośniki wygrzane czy moze proso z pudełka?
bo to jest raczej nie mozliwe aby różnily sie o 100%
Hahaha, to weź sobie przetestuj inne głośniki w cenie STX-aDlaczego nie spytasz o inne głośniki czy mają prawdziwe parametry? Bo są gorsze? ...aż mi się nie che tego komentować...
Nic takiego nie pisałem
Mnie chodzi o charakterystykę i impedancję. STX nie słynie z dokładności w prezentowaniu parametrów. Był tego przykład w pomiarach AWX zamieszczonych na pewnej czeskiej stronie internetowej.
Pomiary każdy producent wygładza więc o co Ci chodzi ?Mnie chodzi o charakterystykę i impedancję.
No i co z tego dziwne żeby dały różne.Pomiary metodą obudowy testowej oraz masy dodanej dały bardzo podobne wyniki parametrów T-S.
To kup seas-a i nie truj .To dlaczego ludzie mierzący Seasy twierdzą, że powtarzalność i zgodność parametrów z danych katalogowych producenta jest bardzo dobra?
To dlaczego ludzie mierzący Seasy twierdzą, że powtarzalność i zgodność parametrów z danymi producenta jest bardzo dobra?
Wiesz co.raven1985 czy kiedykolwiek robiłeś pomiary głośników?