Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
niewiele widac. i to nie awxZobaczcie co gra w sonus faber venere na górze
Witam,
zmierzony suwmiarką to 178,25 ,
P.S.
Mam dużą suwmiarkę do 200 mm.
niewiele widac. i to nie awx
Wymiar (średnica zewnętrzna kosza, pod ewentualny frez) zmierzony suwmiarką to 178,25 , zmierzone w obu głośnikach w osiach gdzie wypadają otwory pod śruby mocujące.
Witam,
Czy nie lepiej jest pod względem stricte akustycznym jednak nie robić frezu pod GDN aby zmniejszyć odległość w osi Z między centrami akustycznymi głośników? Chodzi mi o wyrównanie czasowe czy jak to się tam fachowo nazywa. Czy tutaj górę bierze jednak to, że na rancie kosza występują zjawiska załamania czy innego ugięcia fali dźwiękowej i po to jest wlaśnie stosowane zlicowanie kosza z frontem?
nepez, echo- sam sobie zmierz bo jak widzisz używasz pomiarów Czecha które nie mają wiele wspólnego z normalnym awx, nieuszkodzonym.
zgadza sieMialem AWX i tez w pomiarach wypadala dziura na okolo 1.5 khz. Te glosniki tak po prostu juz maja.
czy ty czytac nie potrafisz? co twoje wpisy maja wspolnego z STXem?! to jest temat o glosnikach STXa a nie o eltaxie! ale oczywiscie, to ja nie zrozumialem nic nie wnoszcego wpisu... | ![]() |