Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Z aktualną gazetą jak przy uprowadzeniach :lol: | ![]() |
Może zrób zdjęcie razem z wybranym przez nas przedmiotem żeby nie było że pościągałeś z internetu![]()
Nie mam czasu żeby cokolwiek udowadniać agresywnemu naganiaczowi z Toronto.
Kupione w Nowym Elektroniku przedwczoraj. Wymówka kilka razy że nie masz kiedy zrobić zdjęć była tylko przykrywką dla czasu potrzebnego do zakupu lub znalezienia kogoś kto je ma i pozwoli zrobić zdjęcia![]()
No bądź poważny zobacz ile ten głośnik kosztuje .Jak zaoferujecie blaszaki tej klasy co ten głośnik http://www.wavecor.com/html/wf168wa05_06.html to pogadamy.
A gdzie ten blaszak?Jak zaoferujecie blaszaki tej klasy co ten głośnik http://www.wavecor.com/html/wf168wa05_06.html to pogadamy.
Z tego co pamiętam zaproponowali ci nowe. Nie skorzystałeś, jak widać różne są fetysze. Dla przykładu jak mi przywieźli Electroluxa lodówkę lekko wgniecioną to po jednym wpisie podając w jakim sklepie rano na pw. miałem raport o dacie wymiany na nową z przeprosinami, skorzystałem.Mi wmawiali, ze sam pogielem kosze glosnikow, zeby ladnie do zdjecia wyszly![]()
Z tego co pamiętam zaproponowali ci nowe. Nie skorzystałeś, jak widać różne są fetysze. Dla przykładu jak mi przywieźli Electroluxa lodówkę lekko wgniecioną to po jednym wpisie podając w jakim sklepie rano na pw. miałem raport o dacie wymiany na nową z przeprosinami, skorzystałem.
A gdzie ten blaszak?
konkurencję dla STX z +/- 30 % zamiast +500% ok? .
To powinno wystarczyć za podsumowanie całej dyskusji.skuszony niską ceną,
Kolega niestety przytoczył wyłącznie część stanu faktycznego.
Odnośnie "testowania" głośnika na wcisk wypowiedziałem się już podczas rozmowy telefonicznej ale powtórzę to raz jeszcze:
Standardowy odstęp cewka/nabiegunnik to zaledwie 0,2mm głośnik ma dość niski rezonans 34Hz a to oznacza, że zawieszenia są bardzo podatne i bardzo łatwo przy nierównomiernym nacisku doprowadzić do skoszenia cewki - co przy wciśnięciu będzie objawiać się tarciem - niemniej jednak przy pracy w warunkach normalnych (przy sygnale muzycznym bądź z generatora siła generowana przez cewkę jest o kilka rzędów wielości bardziej równomierna niż nawet najbardziej precyzyjne "wciskanie".