Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Maxi napisał:obawialem sie kompletnego braku basu... mila niespodzianka, glosnik kopie jak porabany![]()
marian napisał:A nie mowilem? :razz: nie sluchaj gosci ktorzy nie mieli glosnika w recach...wiesz o kim mowie :wink:
wasik1989 napisał:Nie wierz w to co piszą ludzie na forach, sprawdź to sam, już nikomu nie można wierzyć i ufać
wasik1989 napisał:skoro Cie satysfakcjonuje bas z 12' to czemu dorobiłeś sobie suba?
wasik1989 napisał:nadstawki na 1' + 12' daje się na standach albo rurach mocujących, i wtedy na sali lub na plenerze taki zestaw zginie z kopiącym basem (80Hz w góre)
Ja tu celulozę widzę...Shiver napisał:Ten Arn180 ma alu membrane? Czy tylko stylizowana na aluminium? Ktoś może wie?
a moze bys tak PDFa odpalilRfck napisał:parametrów jeszcze żacnych nie widać
bo patrzysz na 150, a nie 180 ;ptakero napisał:Ja tu celulozę widzę...Shiver napisał:Ten Arn180 ma alu membrane? Czy tylko stylizowana na aluminium? Ktoś może wie?
Obrazek
aaa ...Shiver napisał:Takero, sorki chodziło mi o wersje ARN180N
A 28km to daleko?ma ktos moze blisko do granicy?