• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)

cursor, a wiesz gdzie tam po drugiej stronie mozna to kupic?
jak tak to moznaby sie zrzucic na paliwo ;)

Z tego co mi wiadomo to temet dotyczy glosnikow STX a nie TVM :roll:

Pawel S. napisał:
cursor, a wiesz gdzie tam po drugiej stronie mozna to kupic?
Kumpel ma mi później sprawdzić ile to będzie km ode mnie.
Jakby nie było daleko to mogę w styczniu podjechać, kupić co tam chcecie i powysyłać głosniki do was(taka jednorazowa akcja).

Rfck napisał:
HEHE kobity składają nam głośniki
a tonsile niby nie?
Rfck napisał:
W ogole jakosc wykonania pozostawia do zyczenia
to byl pewnie prototyp - przeciez TVMy byly zawsze wykonane wzorowo i mam nadzieje ze nadal tak bedzie ;)

marian, spokojnie - jak sie pojawi cos u STXa to zaczniemy znowu pisac o STXach :P

marian napisał:
Z tego co mi wiadomo to temet dotyczy glosnikow STX a nie TVM
Nie chce być złośliwy ale przynajmniej kontynuujemy temat głośników a moge wskazac kilka w ktorych to Ty walisz kompletne offtopy ;-)

Paweł, nie wiedzialem o tonsilu ;-) tutaj zobaczyłem fotki i dopieto wiem, ale musze przyznac ze TVMki ktore mam a mam kilka są bardzo dobrze zrobione i trzymają parametry lepiej niż np visaton.

Hej a co w ogóle sądzicie o tej nowej 10 calówce (GDE-25-300-8-SE).
Bo jakoś temat się urwał.
Mam plan zrobić jakieś małe nadstawki na domowe imprezki.
Czy taki głośniczek plus gdwt sprawdził by się w tej roli?
Buda to pewnie raczej zamknięta, chociaz winsid proponuje br.
Chyba że lepiej poczekać na nowego GDS'a ??

Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko

No wlasnie,nie tylko,zobaczcie na ceny. W glowach im sie poprzewracalo :evil: d800 139zl i GDN-30-400 na 134zl. I mysla ze co? ze jak ktos napisal na forum ze GDN-30-400 jest super to za wieksza cene tez beda ludzie kupowac? zarty jakies. Jak podwyzsza cene GDN-38-550 to powiem wam szczerze,bede mial go gleboko w poważaniu.

d800 (kosztowal 99zl,teraz 139) GDN-30-400 kosztowal 119zl,teraz 134zl) i jeszcze podrozal d500 ktory kosztowal 69zl a teraz 87zl.

no jakby nie patrzeć zmiany ;)
złotówka spadła = ceny poszły w górę.
Niestety stx traci swoją główną domenę - niskie ceny.

GDN-14-100-8-SCX - wie ktos moze czy to jeszcze bedzie w ofercie STX-a? bo czekam az wreszcie wskoczy a tu ciagle brak towaru...

pozdro

Pisałem do nich w tej sprawie tydzień temu i dostałem odpowiedź, że pod koniec lutego ponownie będą w sprzedaży.

Powrót