• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)

Pod koniec tego tygodnia ponoć ma się pojawić nowa kopułka AWX chłopaki. Może w końcu Vifa będzie miała godnego rywala :smile:

dolphin123, ale nie w wykonaniu stxa z blachy jak puszka - gniotła się , deformowała, nie raz do tego stopnia że cewka tarła ;]
Ale sam głośnik grał wielce interesująco, najlepiej w BP 4th.

dolphin123 napisał:
odnowiony model 18-120-6-SW
nie. jakis czas temu SW zdradzal troche tajemnic z dzialu prototypow... i robia tam naprawde ciekawe rzeczy ;)
ale albo drogo albo jakies problemy techniczne :???:

Pisałem do nich melisław meila z zapytaniem i wklejam co mi odpisali.

Witam
Chciałbym zapytać kiedy na stronie pojawi się nowa wysokotonówka o oznaczeniu AWX?
Z góry dziękuję i pozdrawiam

Witam.
Pod koniec tego tygodnia.
S.A.
STX

Ten Tonsil to się chyba szybko nie odrodzi jak STX wypuści jakieś konkretne głośniki teraz :wink:

Miałeś rację takero wszedłem dziś na stronę Stx'a i nic nowego nie wprowadzili, a jest koniec tygodnia. No chyba, że tak na odczepnego napisali, że pod koniec tego tygodnia będą...

Powrót