Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
o tych KITach SW pisal mi juz dawno... ale chcieli isc o krok dalej i sprzedawac nawet wyfrezowane frontyŚwięty napisał:na jesień maja mieć kity coś jak projekty z akustyka
mysle ze to by było bardzo dobre rozwiązanie :wink: tylko ciekawe za jaka cene :roll:Pawel S. napisał:ale chcieli isc o krok dalej i sprzedawac nawet wyfrezowane fronty
noto moze mnie wkoncu uswiadom.takero napisał:slipknot1989, wiesz ile takzwanie oficjalnie kosztuje napisanie programu do CNC do wykonania frontów ? Wiesz ile kosztowałyby takie fronty ?
jak Paweł słusznie napisał:slipknot1989 napisał:noto moze mnie wkoncu uswiadom.
normalna cena.Pawel S. napisał:w STXie za napisanie programu (tzn g-kodu) kasuja 150zl
a do tego trzeba doliczyc czas pracy frezarki...
to jest nieco zły przykład, ludzie klonują totemy głównie dla faktu i świadomości posiadania w domu czegoś czego wykonanie jest tanie, a w sklepie kosztuję kupę kasy. Pawle - ile osób klonowało np nextony ? Bo ja nie znam chyba żadnej.Pawel S. napisał:takero, spojz na popularnosc klonowania TOTEM MITE lub mojego projektu na STXach - takie cos ma szanse bytu
pod warunkiem dobrej ceny
sorry za offtop ale co to jest "wstęga"?melisław napisał:AKX + wstęga.
wstęgowy wysokotonowiec z monacora, rbt coś tam.GTK napisał:sorry za offtop ale co to jest "wstęga"?