Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jakie nowości???czarekp9 napisał:co powiecie na te nowości w stxie? wyglądają ciekawie.
Ja chętniedolphin123 napisał:PS. Grupowe zamowienie na Vify robimy ?![]()
takero napisał:slipknot1989, wiesz ile takzwanie oficjalnie kosztuje napisanie programu do CNC do wykonania frontów ? Wiesz ile kosztowałyby takie fronty ? Bardziej opłaca się kupić w makro za 70zł frezarkę.
To biznes jest, dla paru , parunastu ludzi się po prostu nie opłaca.
No i co udowodniłeś ? ;]nonameplum napisał:Ja wiem, przynajmniej ile u mnie.
Wykonanie takich frotnów:
Kosztowało mnie całe 20 zł - bez kosztów mdfu oczywiście.
Podesłałem tylko projekt zrobiony w Cadzie.
A znasz kogoś kto ręcznie CAMowskie intrukcje pisze krok po kroku ręcznie niczym w notatniku ? ;]nonameplum napisał:Poza tym "programu" czyli prawidłowo GCODE nie trzeba ręcznie pisać. Od tego są programy które potrafią stworzyć GCODE na podstawie rysunku 3d.
http://stx.pl/index.php/product/show/id/482 - tego ciekawy jestem![]()
takero napisał:No i co udowodniłeś ? ;]
Mowa była o STXie
To szkoda, że nie znasz, bo jak byś zapytał pierwszego lepszego człowieka siedzącego przy frezarce CNC czy nie pisze głównie w GCODE odpowie Ci - Oczywiście, że tak. Programy tworzące GCODE na podstawie projektów 3D są drogie i nie każdą firmę na nie stać.A znasz kogoś kto ręcznie CAMowskie intrukcje pisze krok po kroku ręcznie niczym w notatniku ? ;]
Bo ja nie.
no to pisalem ze mozna zrobic gr. zamowienie i niech do Polski jedna paczka przyjdaLuSzTi napisał:teraz fajną opcją są vifki d25ag z ebay'a - 2szt z wysyłką wg kursu z nbp wychodzą ok 110zł...aż myśle czy nie sprzedać moich dx25 i nie kupić sobie kompletu...tylko kurcze d25ag chusteczkowo wygladaja :razz: :razz: :razz: