• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)

Potestuj go jak rodziców w chacie nie będzie i napisz o nim coś więcej Paweł Może w domu też się sprawdzi.

Wow! ten GDN-38-400-8-SE swietny do suba TL :) Fs niziutkie, wysoka skutecznosc, a qts 0.67 pozwoli na znacznie skrocenie tunelu. Bajka.

Pogromca mitow napisał:
ow! ten GDN-38-400-8-SE swietny do suba TL :) Fs niziutkie, wysoka skutecznosc, a qts 0.67 pozwoli na znacznie skrocenie tunelu. Bajka.
jak będziemy tak pisać i panowie z STX to zobaczą to cena znowu skoczy tak jak było z panelami he he :lol:

A to nie jest przypadkiem ten GDE 42 którego nie ma już w ofercie ? Tyle że z alu koszem.

Pogromca mitow napisał:
Wow! ten GDN-38-400-8-SE swietny do suba TL Fs niziutkie, wysoka skutecznosc, a qts 0.67 pozwoli na znacznie skrocenie tunelu. Bajka.

Dlaczego poprzez wysokie QTS zmniejszy sie dlugosc tunelu? możesz rozwinąć ?

takero, a dlaczego piszesz że z alu? mnie trochę też to ciekawi bo opisie ma SE a ze zdjęcia wychodzi na to że to aluminiowy kosz :neutral:

mam na stanie GDN-22-300-8-SW - interesuja kogos fotki itp?
bo o dzwieku niewiele moge napisac - zla akustyka jak na taki glosnik :???:

oj znowu skrotowo sie wypowiadam...
mam wyjatkowo paskudna akustyke w pokoju i basu u mnie sie nie doswiadczy :P
no wyjatkiem jest GDN AA :twisted:

ale teraz podlaczylem SW pod janka i nawet sobie mruczy ;)

Powrót