Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tak tak, tego tonsila sprzedaje eminence w 'dobrej' cenie, występuje on też w WLM Diva i Diva monitor ;]Shiver napisał:Nadal nie widze tego gdwt za 49 pln...a poza tym jeżeli miałbym troche dopłacić za porządny głosnik który mam pewność ze nie siądzie w połowie imprezy to myśle że warto.
mało jest plastikowych ? Na wolumenie jak weźmiesz więcej sztuk to jeszcze taniej sprzedadzą,a skoro mają tam, to mają wszędzieNarożniki 1 pln? Pokaż mi takie (porządne)
Masz szczęście że jesteś z międzyrzecza, a nie z okolic wawy ;P Zrobiłbym te paczki tylko żebyś mógł się przekonać co lepiej zagra i co jest bardziej opłacalne - prawie 2 calowy selenium, który ma gorę cholernie przeciętną (słuchałeś go ? ) czy ten tonsil , którego nigdy nie kupiłem za więcej niż 50zł... Co ciekawe podrób też nigdy nie miałem bo każdemu mierzyłem charkę.Shiver napisał:Selenium DH200E-E, koszt z tubką 140 pln...czy miałem czy nie...poniżej 3,5 khz nie można go ciąć i to go dykwalifikuje do prawidłowej współpracy z 30 cm wooferem, tu trzeba cięcia na 2-2,5 khz i koniec tematu bo to jest sprawa oczywista.
Ale słyszałeś czy na charki patrzysz ?Shiver napisał:Ps. Ten celestion też na wysokich nie jest idealny...choćby 220Ti go rozkłada pod tym względem za niższą cene![]()
A teraz koniec offtopa!To jest temat i tego się trzymajmy, bo powstanie kolejny wątek o niczym... | ![]() |