ile stx musi zawdzieczac pawlowi
ciekawe jak wypada w porownaniu do elitarnego gdn 30/120 ;d w nazwie napewno lepiej.

ciekawe jak wypada w porownaniu do elitarnego gdn 30/120 ;d w nazwie napewno lepiej.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
bylem przekonany ze to guma.... ale jak to napisales to az rozdrapalem go w przekroju - to impregnowana pianka :shock:takero napisał:to przecież pianka jest
tez mam taki zamiar. idealnie pasuje mi kolorystycznie do alphardow do kina :mrgreen:Tasior napisał:Jak mozesz to przetestuj tez w domu czy sie sprawdzi.
tylko za cholere nie chca nic taniej/gratis dac :evil:Bartuś napisał:ile stx musi zawdzieczac pawlowi
he ? :lol: czemu sie nie pochwaliles nimi ? :razz: wrzucaj wrzucajPawel S. napisał:idealnie pasuje mi kolorystycznie do alphardow do kina :mrgreen:
Sound Wave napisał:jak chcesz sprawdzić czy membrana na pewno z alu to możesz omomierzem![]()
z tego powodu linki prowadzone między resorami
żeś zaopiniowałPawel S. napisał:O QRWA :!: :mrgreen:
Niestety nie jest to takie piękne jak się wydaje bo sam charakter gry głośnika ma duże znaczenie i niestety ale samochodopodobne głośniki nie sprawdzają się w tym , a przynajmniej żaden który znam.mor den siur napisał:Zobacz co np. Linkwitz zrobił w odgrodach. Przy dzisiejszych mocach wzmacniaczy i możliwościach korekcji (cyfrowej i analogowej) ograniczeniem dla głośnika jest tylko wychylenie objetościowe i zniekształcenia.
takimi to się nie sugerujmor den siur napisał:audiofilowi
mor den siur napisał:XLS do demonów sybkości nie nalezy, a pewnemu zmanierowanemu audiofilowi się akurat bardzo podobała jego aplikacja w OB.
takero napisał:Takie głośniki kiepsko w odgrodach grają .
Przydałoby się coś dużego z lekką membraną.