a ja je słuchałem ponad miesiąc temukombo napisał:PS ja już słucham tych głośniczków od piątku :smile:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a ja je słuchałem ponad miesiąc temukombo napisał:PS ja już słucham tych głośniczków od piątku :smile:
tak w tym pokoju na górze przygotowanym do robienia pomiarówkombo napisał:w jakimś kijowym pomieszczeniu
producent nie pisal ze wytrzyma on pelna moc w tej aplikacji, pamietaj. :smile:maxxx222 napisał:wtedy zobaczymy czy wytrzyma to co powinien.
Tasior napisał:producent nie pisal ze wytrzyma on pelna moc w tej aplikacji, pamietaj. :smile:maxxx222 napisał:wtedy zobaczymy czy wytrzyma to co powinien.
n_omyzs napisał:Moze kiepski panel?
maxxx222 napisał:Ja to rozumiem ale bez przesady. On nie wytrzymuje nawet polowy tego co powinien.
No to chyba jednak nie potrafisz odróżnić brak kontroli, od dobrego trzymania za gębe.maxxx222 napisał:Umiem odróżnić przester od końca możliwości głośnika i tutaj wypada na to ze szybko kończą się jego możliwości.