Alez ten STX miesza, 10 i 12 cali mialo byc jeszcze w styczniu... 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To Będą 2 rodzaje 8"?obie 8" sa juz gotowe
co do 10" i 12" AWX-ow to musicie sie uzbroic w cierpliwosc
tak mniej wiecej do wakacji
To Będą 2 rodzaje 8"?
podobno ciagnie liniowo do 5kHz
moze byc ciekawy
cytat z kilku stron wczesniejSoundWave napisał:8" AWX będzie najprawdopodobniej w dwóch wersjach jednej dedykowanej typowo do sub-basu/ 3way z niskim podziałem a druga do oversized 2 way lub do kolumn 3 drożnych
z pamięci Qts w granicach 0,35 Fs koło 30Hz Vas w jednej wersji koło 50L w drugiej koło 35-40 (co do Vas to nie mam pewności). Charakterystyka wersji do 2way do około 5kHz poprawna.
X-max w obydwu przypadkach koło 5-6mm pierścienie symetryzujące pole i reszta "bajerów" jak w reszcie serii AWX. Dodatkowo cewka 4 lub 6 warstwowa dzięki czemu BL na poziomie 11 do 12 Tm
Apropo czego to? Bo nie bardzo rozumiem.Pewnie od akcjonariuszy i ludzi co chcą tylko $ :> ?
Apropo czego to? Bo nie bardzo rozumiem.
Ja nie wiem - od czego/kogo?
Pewnie od akcjonariuszy i ludzi co chcą tylko $ ?
A ja mam takie nieco inne pytanko. Jak wiadomo STX produkuje bardzo duzo glosnikow dla duzych odbiorcow i w zwiazku z tym mam pytanie. Czy ktos zna firmy/konstrukcje w jakich znajduja sie popularne glosniki STX? np seria AWX, bo poza ich firmowymi MX nigdzie ich nie widzialem. Pewnie pchaja gdzies za granice. Ma ktos jakies info na ten temat czy to tajemnica producenta?
A ja mam takie nieco inne pytanko. Jak wiadomo STX produkuje bardzo duzo glosnikow dla duzych odbiorcow i w zwiazku z tym mam pytanie. Czy ktos zna firmy/konstrukcje w jakich znajduja sie popularne glosniki STX? np seria AWX, bo poza ich firmowymi MX nigdzie ich nie widzialem. Pewnie pchaja gdzies za granice. Ma ktos jakies info na ten temat czy to tajemnica producenta?