Yoshi_80
Pan Paweł
Sound Wave GIT ! To rozumiem. Mam nadzieję, że aplikacjnie i rezultatami wersja kolumnowa będzie lepsza od tej subwooferowej
. A w tę 2 drożność i tak nie wierzę :razz: , nie z taką ciężka membraną.

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Żeby nie było, że się obijamy kolejna nowość tym razem samochodowy
http://www.stx.pl/sw-stx-12-2-500-2x4-f-s-pp.html
W najbliższym czasie pojawi się też wersja 2x2 a potem stopniowo 8 i 10 cali też 2x2 i 2x4 ohm
Oby tylko nie "dzwonil" jak GDN AA
Oby tylko nie "dzwonil" jak GDN AA
A co "dzwoniło" w aa? możesz to dokładniej opisać szczerze to nie spotkałem się z takim problemem w tym głośniku.
te wymienione maja byc do CACzy któraś z tych konstrukcji będzie do domu ??
A co "dzwoniło" w aa? możesz to dokładniej opisać szczerze to nie spotkałem się z takim problemem w tym głośniku.
Każda rama dzwoni. Od naj bardziej "dzwoniących" do naj mniej:
przeciez ci mowilem, ze beda i zebys sie tak nie spieszyl z tymi helixamidavid-SS napisał:Żebym wiedział że będzie 8mka samochodowa to bym poczekał Ale widzę że już za późno haha
u mnie nic nie dzwonilo, mialem ten sam model co Pawel_Spogramca mitow napisał:Oby tylko nie "dzwonil" jak GDN AA
ja mowilem o tym SlawkowiSound Wave napisał:co "dzwoniło" w aa? możesz to dokładniej opisać szczerze to nie spotkałem się z takim problemem w tym głośniku.
Problemem najczęściej jest „obcy” w szczelinie.