zastanawiam się czy go nie robić. Kasy z tego nie będzie, ale cholernie ciekawy jestem, a na pewno przetestowałbym go sobie w domu
dolphin123, ja to bym się nawet nie zastanawiał

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
zastanawiam się czy go nie robić. Kasy z tego nie będzie, ale cholernie ciekawy jestem, a na pewno przetestowałbym go sobie w domu
Ogólnie zawias jest wąski więc w aucie szału chyba nie zrobi jednak
i film na yt jak gra![]()
dolphin123, ja to bym się nawet nie zastanawiał
Skal_ar porównaj do TIWa jak masz możliwośc, bo nie ukrywam ale w nowym aucie bym chciał przejść jednak level wyżej i visatony wyglądają obiecująco![]()
Zobacz co pisza na innych forach o MDS a nie tylko to co tu na diyaudio MDS to żaden super głośnik
tego modelu nie. ale inne produkty juz jada do mniePawle a nabyłeś chociaż jedną sztukę ?
mivoc tez bardzo fajny i dlugo sie zastanawialem ktorego wybrac... swoja droga porownalismy raz mivoca XAW210 w obudowie ok 18-20 litrow b-r oraz JL Audio 8W3v3 w obudowie 6-7 litrow zamknieta i szczerze mowiac jedyna przewaga 4 krotnie drozszego JLa to wlasnie ta mala obudowa ![]() ten sam JL w skrzynce od mivoca totalnie sie gubil ![]() | ![]() |
przy tanich wzmacniaczach samochodowych lepiej miec te 150w wzmacniaczami mostkowanymi do 200w spokojnie mozna go napedzic raz nawet testowalismy go na 450w piecu - ale nie wiem ile dostal naprawde w przypadku STXa martwic sie mozesz jedynie o mechaniczna wytrzymalosc. termicznie wytrzyma | ![]() |
tego nie napisalem raczej nie o zawieszenia bym sie martwil a o kleje z tego co pamietam to w 80% odpowiedzalny jest dolny resor a w 20% gorny tak wiec zmiana sztywnosci dolnego resora spowoduje ze to bedzie zupelnie inny glosnik i pisz w offtopie | ![]() |