dlaczego? vifa tez miala plastikowe kosze, i jedyna ich wada pojawiaja sie w przypadku uzycia stozkowych srub/wkretow. wtedy kosze pekaly :/Prawdziwa padaczka to Tonsil z plastikowymi koszami.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dlaczego? vifa tez miala plastikowe kosze, i jedyna ich wada pojawiaja sie w przypadku uzycia stozkowych srub/wkretow. wtedy kosze pekaly :/Prawdziwa padaczka to Tonsil z plastikowymi koszami.
Może i membrana jak w tonsilu ale koszt to zwykła badziewna blacha...
Prawdziwa padaczka to Tonsil z plastikowymi koszami.
Sorry dj_zibi, ale nie kosz gra, tylko soft.
Co z tego że blacha? jeśli zagra lepiej od Tonsila, to nie może dostać lepszej oceny bo ma kosz stalowy?
Chłopaku by sie tak wypowiadać musisz potwierdzić znajomośc tematu. Miałem troche głosników w zyciu, miałem troche tonsili i gadasz głupoty. Rozumiem ze dla ciebie wszystkie głosniki z plastikime sa do bani? Według mnie duzo lepszy jest dobry "ABS" niz cienka blacha którą do tej pory czesto stosował STX.
tu nie chodzi o to ze jest brzydki tylko o to ze to nadal cienka tloczka ktora sie wygina od wkretow... ale cos za cos. albo taki kosz albo cena w goredla mnie ma brzydki kosz jadący starociem i tyle
Moze zagrać jak SS dla mnie ma brzydki kosz jadący starociem i tyle
teraz pytanie - jak go "ochrzcimy"? przeciez nikt nie zapamieta pelnej nazwy WM.STX.6,5.1,5.200.8.F.S.FG.X
wyglada na to ze to bedzie WM/GDN 18 FG![]()
Jeżeli okaże się, że głośnik warty uwagi to kupię.tu nie chodzi o to ze jest brzydki tylko o to ze to nadal cienka tloczka ktora sie wygina od wkretow...
Co racja to racja, mam w domu suba S-250N i kosz głośnika jest tragiczny Nie mniej biorąc pod uwagę poziom jaki aktualnie reprezentują obie marki to stawiam na STX'a.
akurat tym bym sie nie sugerowałPrawdziwa padaczka to Tonsil z plastikowymi koszami.
Chyba ''z'' ![]() | ![]() |
CHŁOPAKU!!! Trabant też był z ABS
samochody nadal produkuje się ze stali lub aluminium... inne ramy również w tym głośników. Nie twierdzę że STX ma super kosze stalowe ale przypomnij sobie jakim dziadostwem był stalowy kosz Tonsila od głośnika GDM 16/40 ten w kolumnach Bolero. Tam dopiero uginał się w takt muzyki
I znowu PLASTIK -Tonsil the BEst
CHŁOPAKU - zapamiętaj zatem, że plastik zawsze w ramach głośnikowych był zarezerwowany dla lowendu, produkcja po maksymalnej taniości. Vifa z serii TC z platsikiem również odniosła skucesy![]()
Marian, nikt ich nie słyszał a juz zakładamy ze głosnik zbawi świat....
Moze zagrać jak SS dla mnie ma brzydki kosz jadący starociem i tyle
Mało wiesz bo zapewne duzo tylko czytałes
Nie twierdzę że nie ale skoro przytoczyłeś Tonsila do porównania to przypomnij sobbie jakim śmieciem był GDWK 7/50 ! Ten to dopiero pękał za zawołaniekosz w GDWK PJ wyginał sie zawsze Kwestia oszczędności.
PS. Na Marginesie djramoss ponad połowa Twoich wpisów na forum to obrona STXa
CHŁOPAKU!!! Trabant też był z ABS![]()
to akurat nie wyczyn. mi brat "urwal" w teslach gdzie przeciez kosze byly bardzo dobreMi nawet odpadł ten wydmuszkowo staowy kosz od magensu w GDN 14 SK.
krytykujesz - zle bronisz - zle fanatyk tonsila - tragicznie! ogarnijcie sie! | ![]() |
dostawa to moze byc czesci na produkcje glosnikow...A wie ktoś kiedy będzie jaka dostawa w stx ?
Chcę kupić awx-y do mx140.
ceramiki leza u mnie od dawna...Fajnie wyglądałby w połaczeniu z ceramikiem, tylko cena tego drugiego trochę nieadekwatna.
Znowu dyskusja bez sensu.A dlaczego udzielam się w temacie o STX ? Dlatego że w nim można poczytać o wyższości plastiku nad metalem, o archaicznym wyglądzie kosza stalowego (ciekawe jak wygląda nowoczesny kosz stalowy) itp.
Jak bym nie liczył to masz o ~ 500% więcej wpisów o STX
A dlaczego udzielam się w temacie o STX ? Dlatego że w nim można poczytać o wyższości plastiku nad metalem, o archaicznym wyglądzie kosza stalowego (ciekawe jak wygląda nowoczesny kosz stalowy) itp.
p.s. dj-zibi Po co kupujesz STXy i udzielasz się w tym temacie? Nie lepiej zainwestować w dobry głośnik taki jak TonsilTwoja retoryka o wyższości plastiku nad stalą i archaiczności wyglądu kosza metalowego jest dla mnie relaxem więc nieobrażaj się i wymyślaj dalej elektrodowe zjawiska a ja będę miał fun.
Dj_zibi napisz do Tonsila żeby brali za wzór taki kosz jak 18 AWX od STXTonsil nie ma żadnego co by mógł być do niego porównany---skoro potyczka na kosze
![]()
![]()
![]()
juz chcialem kupowac po parce na testy, ale trafila sie okazja na suwmiarke i polowa budzetu poszla :/
dla ciebie kasa byla miesiac temu ![]() a to co dostaniesz nie bedzie moje | ![]() |