• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)

neutrino graja lepiej jakosciowo
fx-300 sa bardziej dla kogos kto chce posluchac glosno. przy glosniejszym sluchaniu szybko konczyl sie woofer w neutrino

pod wzgledem jakosci bezsprzecznie neutrino rozwalaja AWXy! ;)

Nie interesowałem się wcześniej neutrino, ale chyba powinienem. Co oznacza głośne słuchanie? Typowo dyskotekowe?

przejedz sie do jozefowa i sam sie przekonaj ;)
jak tam bylem ostatnio to neutrino staly obok fx-300
niedosc ze lepsze brzmienie to jeszcze lepiej wykonane ;)

To jeszcze zależy w jakim metrażu będą grały, ja jak się pytałem chłopaków to stanęło na fx300 a metraż to 38m2 plus otwarta kuchnia.

O ile mnie pamiec nie myli, to pierwsze AWX 18 kosztowaly lekko ponad 120zl ( jakos kolo 2011 roku ), dzis 195zl.

Pawle ja nie czynie zarzutu STX że podnoszą ceny,ich prawo i normalna sprawa że chcą zarabiać jak najwięcej na swoim produkcie.
Śmieszy mnie tylko Twoje tłumaczenie tak znacznych podwyżek,kursem dolara czy inflacją.
Pozdrawiam.

- - - - - aktualizacja - - - - -

O ile mnie pamiec nie myli, to pierwsze AWX 18 kosztowaly lekko ponad 120zl ( jakos kolo 2011 roku ), dzis 195zl.
Kolega jak składał mx-140,to za komplet głośników 4szt płacił 440zł,chyba 3 lata temu.
Teraz to kupił by sobie same GDN-y.:)

Powrót