Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jak wzmacniacz się wzbudzi to żadne zabezpieczenie nie pomoże![]()
Do UniAmpa powstał specjalny dedykowany zasilacz z wszelkimi zabezpieczeniami, wymienie tylko nietypowe funkcje:
miekki start trafa
zabezpieczenie ultra sonic powodujące wyłączenie wzmacniacza przy wzbudzeniu lub przy forsowaniu go dużą moca na wysokich częstotliwościach co byłoby szkodliwe dla kolumn
a nie mozesz zrobic sam?kilka dni temu zwrotica mx 140 kosztowała 190zł,musze zamówić bo za raz będzie 250 zł
kur...a znów podnieśli ceny,kilka dni temu zwrotica mx 140 kosztowała 190zł,musze zamówić bo za raz będzie 250 zł.
a ty ile dostajesz od konkurencji? bo zaczynasz mnie juz wkurzac! | ![]() |
Nie tylko ciebiea ty ile dostajesz od konkurencji?
bo zaczynasz mnie juz wkurzac!
Nie na temat...
a ty ile dostajesz od konkurencji?
bo zaczynasz mnie juz wkurzac!![]()
oni na ciebie chyba tez, bo pojawiaja sie zaraz po tym jak napiszesz cos glupiego! a piszesz zawsze i wszedzie tam gdzie jest okazja do awantury! | ![]() |
kolejne jego wpisy bede kasowal!wystarczy że każdy zignoruje wpis kolegi Echo1 i po sprawie
Nawet z kabulu już piszą.Z czegoś trzeba opłacić naganiaczy
Ciul z AWX, ale jakie fajne miejsce pracy! Dosc skromna stolarnia, ale jest wszystko co potrzeba.Normalnie az mi slinka pociekla :|Audiothlon, accuton z awxami
http://www.stereolife.pl/2049