Prawdopodobnie nowość:
Ale co jest nowością?
Ta karta?
Żadna nowość, takie karty dostawałem już od hohoho... albo i lepiej lat.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Prawdopodobnie nowość:
Ale co jest nowością?
Ta karta?
Żadna nowość, takie karty dostawałem już od hohoho... albo i lepiej lat.
Pewien klient był bardzo zdziwiony, jak mu pokazałem zdjęcie, że dostałem taką kartę. Myślałem, że to nowość![]()
spokojnie, to nie arwas! to zwykly "gowniarz" ![]() meczy mnie na gg od dawna. to on mi wyslal "kameleona" do naprawy, wiec to potwierdzona osoba a nie arwas | ![]() |
Jak nie widać - zupełnie nowe głośniki nowe membrany z białej celulozy, zmodyfikowany wysokotonowy, pochylona obudowa, zupełnie inna podstawa i kolce spcjalnie stworzone do tego projektu, nowa szata kolorystyczna, fazowany front, no i oczywiście to chyba oczywista oczywistość nowa zwrotnica.o chyba takie odswiezenie starych kolumn, bo nic nowatorskiego tam nie widac.
Co jeszcze mam zmienić? wysokotonowy na dolnej ścince czy może trójkątne membrany w głośnikach niskotonowych?
pewnie kazdy by chcial robic tylko najlepsze rzeczy... ale zobacz na cene kolumn - tutaj mamy odpowiedz w jaki rynek celuje stxMoze wprowadzic lepsze glosniki niz te z AWX?