Chodziło o firmę i model
W ten sposób mozna ocenić twardość lakieru i jaka chemia bedzie potrzebna
Tak, wiem o co chodziło

Lakier się błyszczy jak go umyję. Ale trwa to tylko przez pierwsze kilka kilometrów

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Chodziło o firmę i model
W ten sposób mozna ocenić twardość lakieru i jaka chemia bedzie potrzebna
Twardość mogę wam zmierzyć jak chcecie, ale to niewiele wnosi w tym przypadku ;-) Poleruj, będzie dobrze. Jak auto jest mocno matowe i porysowane to dobra polerka daje ogromną różnicę.
Tak, wiem o co chodziłoNie ma się czym chwalić... Auto to Audi A6 z 1997 roku.
Lakier się błyszczy jak go umyję. Ale trwa to tylko przez pierwsze kilka kilometrówChce pozbyć się drobnych rys i zadrapań oraz żeby wydobyć głębię lakieru. Będę miał urlop to będzie trochę czasu żeby się z tym pobawić.
Pełna zgoda ;-)Ale takie info jest pomocne zeby dobrać odpowiednia pastę i gąbkę. Ja mam pasty na kazda okazje od sticky paintow po nowe nano wynalazki ale to troche drogi gips zeby strzelać w ciemno. Wiec każde ukierowunkujace w ktoras strone info jest wazne.
Pełna zgoda ;-)
- - - - - aktualizacja - - - - -
W przypadku lakierowanych aut, jest spore ryzyko przecięcia klaru ponieważ w wielu przypadkach były już szlifowane po lakierze i przed polerką.