to źle sprawdzaszmalutkiz napisał:wg internetowego cennika wychodzą trochę inne ceny dlatego wole iść zapytać
przesyłka pocztowa priorytetowa
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
to źle sprawdzaszmalutkiz napisał:wg internetowego cennika wychodzą trochę inne ceny dlatego wole iść zapytać
masz racje, patrzyłem na przesyłki "zwykłe". Czyli koszt przysłki podobnie jak ostatnio:lklukasz napisał:to źle sprawdzasz
przesyłka pocztowa priorytetowa
Zaraz sie tym zajme, bo dopiero otworzylem paczkemisiek88 napisał:jak ktos niewie jak odkleic membrane bierna od panelu polecam metode na "suszarke" z jednej strony- od strony zew. podgrzewamy suszarka na duzym nawiewie,a zdrugiej pchamy delikatnie palcami,wczesniej mozna z jednej zaokreglonej strony podwadzic deliaktnie srubokretem i ladnie odchodzi![]()
też nie jestem zadowolony z ostatnio dostanego ostrzeżenia za nic i w dodatku niesłusznie, zwłaszcza że teraz dziekują ludzie za organizacje bez tagów i wygasających | ![]() |
Pojawi sie Q to mam nadzieje wszystko sie w tym temacie zmieni. Jest wiele rzeczy ktore trzeba poprawic w regulaminie.misiek88 napisał:pozatym jesli jestes moderem to takie same reguły powinienes stosowac w kazdym temacie załozonym poprzez Ciebie czy tez innych![]()
dolphin123 napisał:Pojawi sie Q to mam nadzieje wszystko sie w tym temacie zmieni. Jest wiele rzeczy ktore trzeba poprawic w regulaminie.