• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Znów amblight-y

Status
Ten wątek został zamknięty.
lklukasz napisał:
to źle sprawdzasz
przesyłka pocztowa priorytetowa
masz racje, patrzyłem na przesyłki "zwykłe". Czyli koszt przysłki podobnie jak ostatnio:
do 4szt philipsów 14,5zł
powyżej 4szt. philipsów 20,5zł
Rozmawiałem z facetem, głośniki jutro do mnie jadą. Dokładne kwoty do wpłaty i nr konta podam, mam nadzieje, że jutro.
pozdrawiam

misiek88 napisał:
jak ktos niewie jak odkleic membrane bierna od panelu polecam metode na "suszarke" z jednej strony- od strony zew. podgrzewamy suszarka na duzym nawiewie,a zdrugiej pchamy delikatnie palcami,wczesniej mozna z jednej zaokreglonej strony podwadzic deliaktnie srubokretem i ladnie odchodzi :)
Zaraz sie tym zajme, bo dopiero otworzylem paczke ;)

Nie na temat...
też nie jestem zadowolony z ostatnio dostanego ostrzeżenia za nic i w dodatku niesłusznie, zwłaszcza że teraz dziekują ludzie za organizacje bez tagów i wygasających

misiek88 napisał:
pozatym jesli jestes moderem to takie same reguły powinienes stosowac w kazdym temacie załozonym poprzez Ciebie czy tez innych ;)
Pojawi sie Q to mam nadzieje wszystko sie w tym temacie zmieni. Jest wiele rzeczy ktore trzeba poprawic w regulaminie.

dolphin123 napisał:
Pojawi sie Q to mam nadzieje wszystko sie w tym temacie zmieni. Jest wiele rzeczy ktore trzeba poprawic w regulaminie.

Wydaje mi się, że Q będzie naszym świętym mikołajem, pojawi się raz do roku, przyniesie zmiany i prezenty i znowu będzie trzeba na niego czekać kolejny rok...

JUNIOR ADMIN wymagany!

Witam ja niestety bede musial zrezygnować z zamowienia ambilightów mam nadzieje ze ktoś wskoczy na moje miejsce,z góry przepraszam za utrudnienia w zamowieniu

Nastąpiła zmiana misiek88 zrezygnował, jego zamówienie przejmuje tompul więc tylko u niego się zmienia kwota do wpłaty.

koszt wysyłki
do 4szt. 14,5zł
do 10 szt. 20,5zł

1. kris13- 4szt 4*4,2+14,5+1=32,3 zł
2. malutkiz- 4szt już zapłacone :razz:
3. misiek88- rezygnacja
4. daro89 - 3 szt 28,1 zł
5. mal999 - 6 szt. 46,7 zł
6. pol888 - 5 szt. 42,5 zł
7. wojak737 - 8 szt. 55,1 zł
8. Krystian Markow - 4szt. 32,3 zł
9. jaanik - 6szt. 46,7 zł
10. tompul - 4szt + 4szt 55,1 zł

Dane do przelewu:
Nr. Konta 89 1090 2239 0000 0001 0442 3391

Imię i nazwisko: FABIAN ŻOK
Ulica: UL.WIEJSKA
Nr posesji i lokalu: 30
Kod pocztowy: 47-364
Miejscowość: ŁOWKOWICE

Przelewy tytułować: Nick z forum oraz ilość sztuk

Jakby ktoś jeszcze zrezygnował to wskakuje na jego miejsce:):)

No chyba ze ma ktoś sprzedać 4 szt.

mógłbym wiedzieć czy coś zostało już wysłane?
malutkiz, doszła do Ciebie wiadomość PW w której podałem dane do wysyłki?
ps i dodawaj nowe informacje jako nowy post, gdy edytujesz to temat jest oznakowany jako "brak nowych postów" i nikt nawet nie wie że coś dopisujesz :P

Witam,

na początku ostrzegałem że u mnie krucho z czasem. Niestety nie wysłałem jeszcze nic. mam nadzieję że zrobię to jutro.

tompul, od ciebie mam wszystko co mi potrzebne, kase i adres.

niestety kris14 oraz krystian markow nie dokonali jeszcze wpłat ani nie wysłali swoich adresów.

daro89 oraz pol888 proszę dosłać swoje adresy :!:

malutkiz, co z wysyłką? Będziesz czekać na resztę użytkowników czy może już coś wysłałeś?

mam zapakowane i wczoraj byłem by wysłać,

niestety, pocztę mi zamkneli z powodów technicznych :twisted: dziś już napewno pójdą. twoja w pierwszej kolejności :wink:

witajcie,

wczoraj wysłałem paczki dla
daro89
mal999
jaanik
wojak737

panowie będę musiał się z wami rozliczyć bo trochę niższe koszty wysyłki były, ale to po otrzymaniu paczek, ok?

Nie ma problemu :wink:

[ Dodano: 2010-11-29, 15:38 ]
Ambilighty już doszły :) Jedna kopułka była wgnieciona, ale to nie stanowi żadnego problemu. Jeszcze raz dziękuję za organizację zamówienia.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót