Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jak to sprawdziłeś?wyglądają na w miarę prawidłowe
Mam wzmacniacz audio który jest... hmm... uszkodzony (?) Przy ściszonym wzmacniaczu na maxa słychać szum w głośnikach, z wysokotonowców najbardziej jest ten dźwięk słyszalny. Czy ten szum będzie wpływał na pomiar głośnika?
Przecież cały czas tłukę o Arcie..Nie wiem jak w SW, ale w ARTA możesz łatwo zmierzyć pasmo przenoszenia wzmacniacza i jego zniekształcenia. Na we L karty dźwiękowej leci sygnał z wyjścia wzmacniacza(obciążonego jakimś sztucznym obciążeniem). Na we wzmacniacza dajesz sygnał z wy L karty, a jego poziom monitorujesz we P karty(dokładna instrukcja w dokumentacji ARTA). Dziwne że w temacie nie wiele zostało powiedziane na temat ARTA, przecież to oprogramowanie jest chyba łatwiejsze i mniej upierdliwe w nauce od SW?
Co do linku do aukcji, rok temu od nich zamawiałem(z Gostynina). Przysłali mi całkiem inaczej wyglądającą wkładkę. W rozmowie Pan sprzedający chciał mnie usilnie przekonać że zamiennik jest identyczny jak poprzednie wkładki. W końcu mnie zdenerwował i powiedziałem że nie opłaca mi się robić zwrotu(3szt.), więc wkładki sobie zostawię, a komentarz jaki wystawie będzie negatywny ponieważ otrzymany towar jest nie zgodny z aukcją. Nie minęło kilka min kiedy to oddzwonił i powiedział że pokryje koszta przesyłek, a na magazynie znaleźli stare wkładki i może je przesłać. Tak one wyglądały, nawet wrzucałem je gdzieś, kiedyś na forum:
![]()
Czy wiesz, ze Win7 (poza wersją Home Edition) ma jakby "wbudowaną" maszynę wirtualną z XP-kiem? Działa to dużo lepiej, niż standardowa wirtualna platforma ![]() http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/install-and-use-windows-xp-mode-in-windows-7 | ![]() |
Jaki to wzmacniacz?
Zewrzyj bolec z masą na wejściu wzmacniacza. Kręć potencjometrem. Napisz czy dalej szumi i czy szum się zmienia z położeniem gałki potencjometru.
To chyba czas najwyższy, aby napisać podstawowy tutorial do arty.Nie dziwie sie, ze ludzie caly czas ida w SW, bo na naszym portalu jest cale kompedium jak to uruchomic i jak tym dzialac. Do korzystania z innych programow trzeba wykazac troche samozaparcia i checi nauki z innych zrodel, glownie zachodnich. Tutaj jest wszystko ladnie opracowane, wiec ludzie buduja jiga do SW i siedza na tym, tym bardziej ze jest to kompletne oprogramowanie.
Nie bawiłem się tym i nie wiem. Nie używam SW, ale jeśli zrobisz testy tego programu na WIN7 z nakładką XP to się podziel doświadczeniami. Wiele osób pewnie jest tym zainteresowana i na tym skorzysta.Czy wiesz, ze Win7 (poza wersją Home Edition) ma jakby "wbudowaną" maszynę wirtualną z XP-kiem? Działa to dużo lepiej, niż standardowa wirtualna platforma
http://windows.microsoft.com/en-us/w...e-in-windows-7