Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
http://diyaudio.pl/showthread.php/13...nice-by-killer
To wszystko tyczy się oczywiście:Było. Omijać szerokim łukiem
To wszystko tyczy się oczywiście:
http://zap-audio.pl/
Tak ja to wiemTak, to ten sam pan
Ciągle sprzedaje te swoje zwrotnice wątpliwej jakości. I na dodatek w 2 wersjach: ekonomicznej i optymalnej
Pomiary audio
Czy miał ktoś już styczność z STX GDN 17-200-8 SW.Czy to też taki udany głośnik jak GDN-18-140-8-AWX ?
| Jedna uwaga odnośnie "killera"... Jeśli chodzi o jego zwrotnice to faktycznie jest to totalna kupa i naciąganie ludzi, którzy nie orientują się w temacie - to nie ulega wątpliwości. Ale muszę Wam powiedzieć, że robiłem kilka zakupów u tego Pana - były to zakupy głośników. I jeśli chodzi o ten aspekt jego działalności, to nie mam żadnych zastrzeżeń. Zamówienia były realizowane bez żadnych zastrzeżeń, wszystko w terminie i zgodnie z ustaleniami. Raz nawet miałem jedno zlecenie z ekstremalnie gorączkową sprawą - musiałem zakupić jeden głośnik - chodziło akurat o pewnego STX'a, który akurat na stronie producenta był niedostępny, a który, jak się okazało, Killer miał na stanie. Sprawa sprowadziła się do tego, że po drugiej rozmowie telefonicznej gość mi zaufał i wysłał głośniki nazwijmy to pro forma, bez żadnego oficjalnego zamówienia i udokumentowanej przedpłaty. Szczerze mówiąc nie zastanawiam się teraz czy takie jego działanie "zwalić" na jego łatwowierność, czy podnosić jego notowania jako "spoko sprzedawcy"... Fakt jest taki, że idzie się z nim dogadać i jako sprzedawcę (nie jako projektanta zwrotek) oceniam go in plus. Niemniej jednak muszę stwierdzić, że jego działania związane z "dystrybucją" zwrotnic głośnikowych oceniam całkowicie negatywnie. Przemawia przez niego chyba trochę czegoś z pogranicza pomiędzy hipokryzją a pazernością. Mógł w pewnym momencie powiedzieć "OK, moje zwrotki to kupa - zrywam z tematem", albo w ogóle z tematem zerwać bez ogłaszania tego publicznie i pewnie lepiej by na tym wyszedł, a tak - jest jak jest. Czy te dwie sprawy, moje zakupy u niego i jego "działalność zwrotkowa" kompensują się? W mojej ocenie nie - ja jednak skłaniam się ku byciu fair wobec innych. | |
A ja się zastanawiam, czy w dobie dostępnych schematów zwrotnic on dalej klepie swoje liczone w kalkulatorze czy też może montuje zwrotki ze sprawdzonych schematów i właśnie takie sprzedaje...licząc sobie bardziej za ich montaż niż za projekt.
A taka reklama podobno zabroniona ;-DTam jest po prostu zakamuflowany przekaz podprogowy