Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tonsil wraca do gry :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Tonsil wraca do gry :)

Przeglądałem wykop i trafiłem na coś takiego:

http://www.wykop.pl/ramka/1563083/tonsil-wraca-do-gry/

Może kogoś zainteresuje

He no fajnie było by wspierać nasz polski rynek, mimo wszystko uważam że ten kraj zasługuje na szacun...
    Ja po cichu trzymam kciuki za rozwój naszych myśli technologicznych; w ich intencji teraz tylko w jaki sposób podejdą do tematu.
    Wiadomo że świat głośników najprościej można by podzielić na dwa: wysoka jakość-drogo-hi-end`owo i drugi dźwiękowo-budżetowo. Problem myślę polega na tym że w drugim przypadku nie ma za bardzo jak "rozwinąć skrzydeł" w czasie kiedy Chiny z swoją poprzeczką rządzą rynkiem... Nawet Danię "przejęły" (chyba to już teraz rzekomo najlepsze na świeci TV tam się tylko robi.) Pierwszy hi-end`owo - OBY! Pewnie nie ja jeden czekam na ten czas

Skomentuj

Reanimacja po raz 10 chyba. Ale za to są:
      http://www.skleptonsil.pl/517543/tonsil-premium-front
      :)

Skomentuj

Mały OT,
        Nie na temat...
        Te premium to jakaś okazja? Trochę cena kusi jak za dwie sztuki. Co o tym myślicie?

Skomentuj

No jak za 2 szt to dobra cena
          Wymienić wysokotonowke na min dx25 i bedzie dobrze
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez Tomek(tomek) Zobacz posta
            Przeglądałem wykop i trafiłem na coś takiego:

http://www.wykop.pl/ramka/1563083/tonsil-wraca-do-gry/

Może kogoś zainteresuje
            przykro mi psuc marzenia, ale ta stronka jest juz stara i dawno nie aktualna
            tonsil bardzo fajnie sie podnosi, ale pozniej bardzo szybko znowu pada...

tak wiec na chwile oecna mozecie go kompletnie ignorowac

Skomentuj

900zł za parkę Premiumów to bardzo dobra cena. Tylko czy oni rzeczywiście mają je na stanie.

Skomentuj

chyba to taka sama akcja co wczesniej - zbieraja kase od potencjalnych kupcow i produkuja po czasie

Skomentuj

Zamieszczone przez morozaw Zobacz posta
                  Te premium to jakaś okazja? Trochę cena kusi jak za dwie sztuki. Co o tym myślicie?
                  Ja nie wytrzymałem i zamówiłem :)

Skomentuj

I trzynastka wraca do gry :

http://www.skleptonsil.pl/518698/gdn...enie-produkcji

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                      przykro mi psuc marzenia, ale ta stronka jest juz stara i dawno nie aktualna
                      tonsil bardzo fajnie sie podnosi, ale pozniej bardzo szybko znowu pada...

tak wiec na chwile oecna mozecie go kompletnie ignorowac
                      Szczerze mówiąc, nie jestem w temacie od dawna wiec nie bardzo się orientuję jak jest z Tonsilem. Znalazłem to dziś na wykopie i pomyślałem, że warto wkleić. Myślałem, że to świeże jest :)

Skomentuj

nawet pisalem do nich oficjalnego maila - olali nas!

Skomentuj

Zamieszczone przez mbar Zobacz posta
                          Ja nie wytrzymałem i zamówiłem
                          Daj znać co z tego będzie

Skomentuj

Pawle co masz na myśli pisząc, by ignorować i z czym pisałeś zapytanie, że Was olali?

Skomentuj

Zamieszczone przez morozaw Zobacz posta
                              Pawle co masz na myśli pisząc, by ignorować i z czym pisałeś zapytanie, że Was olali?
                              to sa wewnetrzne sprawy forum
                              olali nas wiec nie ma o czym mowic :(
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

nie wazne w jakiej sprawie - maila odczytali i olali.
                                to juz kolejne odrodzenie tonsila gdzie jest piekny poczatek, ladna strona internetowa i kompletny brak kontynuacji!
                                to juz PYLON sobie duzo lepiej radzi

Skomentuj

nie ma i nie bylo zadnego odrodzenia... po prostu po walce jest osoba ktora dostala prawo do poslugiwania sie marką .... i tyle w temacie nie ma zadnej produkcji, odnowionych fabryk, nowych produktow itp .....firma ktora likwidowala Tonsil (a w przeszlosci kilka innych firm ;p - ma obecnie do logo pelne prawa i to wszystko... )
                                  nie produkuja zadnych przetwornikow, cos tam skladaja z pozostalosci i ta kto kisnie az... skonczy sie to co bylo w starych magazynach..

http://weekend.pb.pl/3028908,85837,b...losniki-tonsil

Skomentuj

Ta strona to już kilka miesięcy jest.
                                    Pisałem o informację o tym przetworniku ale nie otrzymałem odpowiedzi .

http://www.skleptonsil.pl/210405/gdn-17-100-8-ohm

Skomentuj

Zamieszczone przez toopcool Zobacz posta
                                      Ta strona to już kilka miesięcy jest.
                                      Pisałem o informację o tym przetworniku ale nie otrzymałem odpowiedzi .

http://www.skleptonsil.pl/210405/gdn-17-100-8-ohm
                                      Również pisałem do nich jakiś czas temu z zamiarem zakupu tych głośników ale odpowiedzi brak więc ja sobie Tonsila odpuszczam. A szkoda bo głośnik ciekawy...

Skomentuj

Nie na temat...
                                        Jeśli chodzi o skleptonsil.pl to miałem z nimi przejścia. Pół roku czekałem na GDN 30/120. Na stronie mieli napisane że towar dostępny, tłumaczyli się błędem strony... Osobiście nic tam już nie kupie.
                                        Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Czaruję...
                                        X