Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kalendarz DIYaudio.pl

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
    ale na drugim nie poprawione kable i kadrowanie

teraz dopiero widze takie detale jak zakurzone zawieszenie i kopulka :/

Poprawiłem raz jeszcze :flapper:

Koniec poprawiania. Zamieszczam całość w jakości do druku.

Skomentuj

dopiero dzisiaj zobaczylem na kompie - dzieki

mam kilka uwag... ale to za rok

gdzie pliki do druku?

Skomentuj

Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę na to, że w wersji kalendarza do druku, w każdym miesiącu u góry jest na środku wcięcie białe i jest spirala... To tak ma być? Przecież spirala będzie jak ją drukarnia zamontuje, a tu jest jakaś taka atrapa...

Skomentuj

a gdzie masz wersje do druku?
          udostepnil juz?

mi kolega w pracy zwrocil uwage na co innego
          ale juz to odpuszczam

Skomentuj

http://diyaudio.pl/showthread.php/23...ersje-do-druku
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Informacja
              Temat z kalendarzem do druku przenioslem do offtopa i przykleilem, zeby nie smieci w zamowieniach - liste wygenerowana automatycznie usunalem recznie z bazy.

Skomentuj

Czy ktos juz ma kalendarz?
                Gdzie zamawial i jaka jakosc?

Skomentuj

Zamieszczone przez wrotekpoz Zobacz posta
                  tutaj http://allegro.pl/show_item.php?item=3742829129
                  najtaniej , dobra jakość papieru .
                  zamawiales u nich?
                  wlasnie wyslalem zamowienie
                  sposob zamawiania bardzo wkurzajacy!
                  obawiam sie o jakosc wydruku, poniewaz wysylany projekt zajmowal mniej niz zdjecia!

Skomentuj

Zamawiałem ułożyłem kalendarz ,, wysłałem do nich maila (biuro@fotoelita.pl)
                    spakowałem projekt z zdjęciami w psd , wysłałem, dostałem wydrukowany

Skomentuj

super. czyli trafilem na debila!
                      nie mogl napisac ze mozna wyslac mailem?
                      kazal pobierac program ktory nie chcial sie instalowac...

---------- Post dodany 13.02.2014 o 23:41 ---------- Poprzedni post 12.02.2014 o 10:34 ----------

dostalem juz kalendarze
                      zdjecia wyslalem przez ic program, co niestety pogorszylo jakosc! caly projekt jaki sie wysylal mial zaledwie 35mb!

zdjecia sa ciemniejsze i troche mniej ostre. ale to nawet i plus bo rozmazalo niedoskonalosci na zdjeciach

ogolnie jakosc kalendarza OK

ale za rok planujemy bardziej praktyczny

Skomentuj

Przecież Link do pobrania całej zawartości kalendarza jest aktywny - wystarczyło podać firmie linka z Dropboxa -> LINK

wrotekpoz
                        I jak to wyszło ?

Skomentuj

Żółwik u mnie super :)
                          Podarowałem koledze i był bardzo szczęśliwy

Ale w tym roku robimy w październiku zapisy :)

Trzeba by konkurs robić najlepiej na konstrukcje do kalendarza i zorganizować to jakoś lepiej.

Skomentuj

Zamieszczone przez Żółwik Zobacz posta
                            Przecież Link do pobrania całej zawartości kalendarza jest aktywny - wystarczyło podać firmie linka z Dropboxa -> LINK
                            "przepraszamy, ale nie korzystamy z zewnetrznych serwisow"
                            Zamieszczone przez wrotekpoz Zobacz posta
                            Ale w tym roku robimy w październiku zapisy

Trzeba by konkurs robić najlepiej na konstrukcje do kalendarza i zorganizować to jakoś lepiej.
                            ja bym juz od teraz zaczal wybierac zdjecia
                            np na stycznej kolumny janka

Skomentuj

Można by zrobić z fotek z konstrukcji które w danym miesiącu powstały :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                ja bym juz od teraz zaczal wybierac zdjecia
                                np na stycznej kolumny janka
                                To od razu niech wszyscy robią foty pod kalendarz ( jakość, tło i rozdzielczość ). Najlepszą opcją byloby wydzielenie osobnego tematu ( galerii ) gdzie wylądują wszystkie najlepsze konstrukcje z całego roku. Nie będzie później problemu z szukaniem i proszeniem o dosłanie większych rozdz.

wrotekpoz A jak wyszła góra ? tzn tam gdzie miało być bindowanie ? ( ktoś się o to też "czepiał" )

Generalnie wystarczy teraz napisać maila do tej samej firmy co wrotekpoz - (biuro@fotoelita.pl) i z racji tego, że mają już pliki - pewnie mogą to wykonać od ręki.

Skomentuj

Zamieszczone przez Żółwik Zobacz posta
                                  Najlepszą opcją byloby wydzielenie osobnego tematu ( galerii ) gdzie wylądują wszystkie najlepsze konstrukcje z całego roku. Nie będzie później problemu z szukaniem i proszeniem o dosłanie większych rozdz.
                                  gotowe
                                  http://diyaudio.pl/showthread.php/23...e-zdj%C4%99cia!

Skomentuj

Paweł, stworzyłeś temat i wrzuciłeś zdjęcia o moim zdaniem zbyt małej rozdzielczości.

Jeśli ktoś stworzy ciekawą konstrukcję, godną uwiecznienia na kalendarzu, trzeba do niego pisać od razu maila i prosić go o wysłanie zdjęć w dobrej rozdzielczości i od razu o zgodę na umieszczenie zdjęć w kalendarzu, a nie bawić się w kolejne tematy.

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta
                                      Paweł, stworzyłeś temat i wrzuciłeś zdjęcia o moim zdaniem zbyt małej rozdzielczości.
                                      ja wrzucilem tylko propozycje
                                      jak zostana wybrane to sie poprosi o wieksza rozdzielczosc

Skomentuj

Żółwik - chodzi Tobie o bindowanie ?
                                        Wg mnie można by obniżyć o 0,5cm linię oddzielająca , ale mam też kalendarz z roku poprzedniego i jest ta sama odległość.
                                        Co do tego wykonawcy to skoro jest czas to warto by było porozsyłać do innych drukarni po jakieś oferty.

Tylko ilość kalendarzy musiałaby być większa.

Skomentuj

ale tym razem zrobimy bardziej praktyczny ten kalendarz
                                          uklad pionowy, grafika w gornej czesci, w dolnej czesci duzy praktyczny kalendarz
                                          mam taki w pracy i jest OK

Skomentuj

Czaruję...
                                          X