Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kalendarz DIYaudio.pl

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Żółwik Zobacz posta
    Została jeszcze strona tytułowa i można drukować.
    Już się nie mogę doczekać :)

Tytułowa strona? może duży napis DIYaudio pl i poniżej jakiś krótki opis o co w tym chodzi (dla niewiedzących oczywiście) ?

Skomentuj

Dopisz w grudniu:
      31 grudnia SYLWESTER
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Co do września to tak jak pisałem na PW osobiście wole "mój" układ.

Ogólnie to jednak zwiększył bym ilość miejsca na foty, w przypadku dyżych nie powinno to być problemem, a w przypadku małych mozajek wystarczy dodać jedną kolumnę, co też raczej problematyczne nie jest, a efekt mimo wszystko lepszy (mniej pustego miejsca, foty bardziej wyeksponowane). Warto też wkomponować ten wykres pomiarowy bo fajnie pasuje do tematyki:

Skomentuj

ad styczen - wydaje mi sie ze na duze lepiej dac te z czarnym frontem. mniej bledow widac. tylko inne ujecie. to obecne bym wykadrowal
          no i brakuje urodzin admina :p

ad pazdziernik - co to jest i kogo? nie za ciekawie wygladaja te detale :/

a strona tytulowa chyba juz byla?

---------- Post dodany o 11:51 ---------- Poprzedni post o 11:38 ----------

to moze jeszcze cudny zrobi swoja wersje do wyboru?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
            ad pazdziernik - co to jest i kogo? nie za ciekawie wygladaja te detale :/
            JVC kolegi BraWo, detal frontu CNC z mojego selektora :) i gałeczka wykonana przez BraWo dla jakiegoś forumowicza

Szkoda ze mam taki kiepski aparat.. chyba ze nie umiem ustawić ostrości....
            Last edited by ploter; 06.01.2014, 12:01.

Skomentuj

Zamieszczone przez gi Zobacz posta
              Co do września to tak jak pisałem na PW osobiście wole "mój" układ.

Ogólnie to jednak zwiększył bym ilość miejsca na foty, w przypadku dyżych nie powinno to być problemem, a w przypadku małych mozajek wystarczy dodać jedną kolumnę, co też raczej problematyczne nie jest, a efekt mimo wszystko lepszy (mniej pustego miejsca, foty bardziej wyeksponowane). Warto też wkomponować ten wykres pomiarowy bo fajnie pasuje do tematyki:
              Przepraszam Ci ale gi ale nie mam już czasu na takie zabiegi. Rozpoczynam pracę nad nowym projektem dla klienta i niestety to pochłonie mnie do reszty. Fajnie byłoyby go skończyć ten kalendarz szybko bo ludzie czekają a mamy już 1 tydz. stycznia za nami :(

a strona tytulowa chyba juz byla?
              Była pionowa więc się nie nadaje. Robię nowy układ poziomy. Postaram się dziś w nocy wrzucić już wszystko w wersji do druku.

ad styczen - wydaje mi sie ze na duze lepiej dac te z czarnym frontem. mniej bledow widac. tylko inne ujecie. to obecne bym wykadrowal
              Szczerze? To bardziej podobają mi się te, które zamieściłem. Jako drugie w kolejności (jako duże) dałbym "Dali". Te czarne są troszkę "ponure" ALE - Twój wybór oczywiście :)

Skomentuj

Jest ok, drukujmy bo nigdy to nie nastąpi.

Skomentuj

Tylko na tytulowa dalbym wiecej zwrotnic, schematow, wykresow i zdjec z budowy

---------- Post dodany 07.01.2014 o 13:42 ---------- Poprzedni post 06.01.2014 o 17:02 ----------

a kto sie zajmuje zamowieniem i dystrybucja?
                  ja ze wzgledu na brak stalego dostepu do internetu odpadam

w razie czego to prosze za mnie zalozyc jak nie bedzie ze mna kontaktu

Skomentuj

a kto sie zajmuje zamowieniem i dystrybucja?
                    ja ze wzgledu na brak stalego dostepu do internetu odpadam

w razie czego to prosze za mnie zalozyc jak nie bedzie ze mna kontaktu
                    Jak udostępnie całość w docelowej jakości to każdy samemu może sobie ściągnąć i wydrukować - ( jeśli komuś się śpieszy ).

---------- Post dodany o 22:18 ---------- Poprzedni post o 15:41 ----------

Pierwsza strona kalendarza. Jęśli Wam pasuje to udostępniam całość do druku. Próbowałem umieścić kilka schematów zwrotnic i wykresów ale z racji białego tla wychodziło to kiepsko. Pozostałem przy wcześniejszej koncepcji zdjęć.

Skomentuj

To co nie robimy wspólnego zamówienia tylko kazdy osobno?
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Robimy, ale jak ktoś chce szybciej to sobie wydrukuje sam.

Skomentuj

w sumie to moze lepiej dogadac sie z jakas firma z allegro zeby wysylali bezposrednio do kupujacych?
                          koszt taki sam w grupowym zamowieniu jak i przy indywidualnym zamowieniu

dzisiaj w pracy widzialem nowy firmowy kalendarz w formacie A3 (pionowy) i to jest wielki kalendarz!

moze glosniki luzem na pierwsza strone?

Skomentuj

Nie przesadzajmy już, drukujmy... Nie będziesz patrzył na pierwszą stronę w tym roku.

Skomentuj

Przedstawiam kalendarz: (wersja podglądowa - całość)

Marginesy:

gora: 10mm
                              boki: 4mm
                              dół: 4mm

Strony tytułowe: ( zrobiłem 2gą wersję, z killku dobrych grafik )

Miesiące:

Alternatywne miesiące:

Otrzymałem wczoraj w nocy b.dobre zdjęcia od KonradRak za co dziękuję i postanowiłem je wkleić ( jako alternatywa ) Każdy może wybrać sobie co mu odpowiada.

Jeśli mam coś jeszcze zmienić to DO JUTRA tj. 09.01 macie czas na propozycje... Poźniej nie będę miał już na tyle czasu, żeby się tym zajmować.

Paweł S. czy mam Ci zmienić Styczeń (tak jak wcześniej pisałeś) na monitory z czarnym frontem?

Skomentuj

tutaj http://allegro.pl/show_item.php?item=3742829129
                                najtaniej , dobra jakość papieru .

na wspólne zamówienie przy tej ilości nie ma za bardzo co liczyć

Skomentuj

Zamieszczone przez Żółwik Zobacz posta
                                  Paweł S. czy mam Ci zmienić Styczeń (tak jak wcześniej pisałeś) na monitory z czarnym frontem?
                                  zostaw juz mite
                                  ale jak pisalem wykadruj te czarne zeby bylo widac wiecej kolumn
                                  zwroc uwage ze w ARN + PJ widac kable w tunelach - zamaskujesz? nawwet w paint :p
                                  i tak sie zastanawiam czy nie zmienic dali lektor 2 na te male STXy + mission - w pierszych tylko obudowa jest diy, drugie sa cale diy

Skomentuj

Paweł - poprawiłem:

i zmienione Dali:

Last edited by Zolwik; 09.01.2014, 12:38.

Skomentuj

ale na drugim nie poprawione kable i kadrowanie :p

teraz dopiero widze takie detale jak zakurzone zawieszenie i kopulka :/

Skomentuj

Paweł dziś jest juz 9
                                        Tak poprawiać mozna w nieskończoność :/
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Alternatywny wrzesień, sam nie wiem który lepszy :-)

A tu wersja od Żółwik-a dla porównania :-)
                                          Last edited by gi; 09.01.2014, 14:26.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X