Padaczka...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
kalendarz DIYaudio.pl
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaPodaj email
Zamieszczone przez wrotekpoz Zobacz postaProszę się wypowiadać na temat tych które ja pokazałem.Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaPadaczka...
Niech kalendarz będzie nawet w lutym, ale nie róbmy popeliny... jak się jakieś zdjęcie nie nadaje na kalendarz to się nie nadaje i tyle, na siłę nie ma co wstawiać. Ja zrobiłem już trochę tych kolumn, ale dopiero te monitorki na Fountekach doczekały się fajnych zdjęć, i jako nie będę nalegał aby w kalendarzu znalazły się te poprzednie, bo wiem że się nie nadają bo są po prostu kiepskie.Last edited by marian; 24.12.2013, 12:29.
Skomentuj
-
marian to może wybierzcie Waszym zdaniem zdjęcia które warto dać, przecież zrobiłem nawet album który pokazuje ile z tego co jest na forum nadaje się wielkościowo. Wyedytowałem post, nie patrząc na wybór zdjęć - który układ bardziej odpowiada.
Chodzi o ilość zdjęć na stronie i ich układ, nie o same konstrukcje
Skomentuj
-
Tak dla porównania, z "mojego" motocyklowego kalendarz na 2014
http://suzukidr.pl/forum/index.php?a...8074&page=3#12marcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
-
-
-
Lekko poprawiłem , weź pod uwagę że widzisz jpg w niskiej rozdziałce, ja to obcinam na jakości jakieś 50% , normalnie takie podglądowe zdjęcie miałaby ~4MB , a tak ma ~1,5MB.
Samo kalendarium niestety nie jest do edycji, więc nie mogę zmienić kolorystyki dni miesiąca , musiałbym kombinować nowe.Last edited by wrotekpoz; 24.12.2013, 15:08.
Skomentuj
-
-
Zamieszczone przez cudny90 Zobacz postaWrotekpoz i Żółwik - nie wiem czy kiedykolwiek przygotowywaliście jakąś grafikę dla drukarni, ale moim zdaniem takie cienie i gradienty "nie przejdą". JPG o rozmiarze 4MB również moim zdaniem "nie przejdzie".
Skomentuj
Skomentuj