Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kalendarz DIYaudio.pl

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
    Mam jeszcze jedną moją konstrukcję

Super, dzięki! Mam delikatny problem z Tobą właśnie - Chcesz 1 określoną konstrukcję czy może być zlepek tego wszystkiego co wysłałeś ?

Skomentuj

Dwie pierwsze chciałbym razem w maju, tę ostatnią oddzielnie w marcu bardzo poproszę :)
      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Żeby nie było, że w temacie się nic nie dzieje... Przedstawiam 8 miesięcy na gotowo wg. próśb użytkowników.

(Jakość zdjęć podglądowa)

Skomentuj

pierwszy wzmacniacz chcialbym jeden duzy na cala strone - bedzie o jedna strone wiecej

Skomentuj

moja propozycja, przesuń zdjęcia w lewo, tak by kończyły się wraz z kalendarium, bo zostaje lekka dziura po lewej

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
              pierwszy wzmacniacz chcialbym jeden duzy na cala strone - bedzie o jedna strone wiecej
              Ten "złoty" ? Jak tak to nie ma takiej opcji - no chyba że chcesz mieć piksele a nie grafikę...

Każdy obrazek w lutym jest zamieszczony w pełnym wymiarze.... nie zmniejszałem tych obrazków wogóle.

Zamieszczone przez wrotekpoz Zobacz posta
              moja propozycja, przesuń zdjęcia w lewo, tak by kończyły się wraz z kalendarium, bo zostaje lekka dziura po lewej
              Równanie jest do prawej... mogę je ewentualnie lekko przesunąć w lewo.

Skomentuj

lekko, wyrównanie tak , żeby zdjęcie kończyło się na ostatnim dniu miesiąca

Skomentuj

Jak moje zlepki też się pokażą, to poproszę czerwiec :)

Skomentuj

Popieram kwiecień :) Trafiliście w dziesiątkę z tym miesiącem jeśli chodzi o mnie.

Skomentuj

Nie na temat...
                      Konkurs zyczen normalnie
                      Dawac mi tu produkt ;o)

Skomentuj

moje zdjecia (nie bez problemów) poszly na e-mail
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez Żółwik Zobacz posta
                          Ten "złoty" ? Jak tak to nie ma takiej opcji - no chyba że chcesz mieć piksele a nie grafikę...
                          dlaczego? przeciez jest dostepny w duzej rozdzielczosci. tak wielkie zdjecia sa za male? :o

Zamieszczone przez nonameplum Zobacz posta
                          Popieram kwiecień Trafiliście w dziesiątkę z tym miesiącem jeśli chodzi o mnie.
                          taki zlepek wg mnie ma sens
                          wiecej zdjec bedzie malo czytelne z daleka

---------- Post dodany o 22:58 ---------- Poprzedni post o 22:57 ----------

a z moich zdjec cos sie nadaje? (nie chodzi o rozmiar a o "widok")
                          bo tez bym chcial cos pokazac :(

Skomentuj

dlaczego? przeciez jest dostepny w duzej rozdzielczosci. tak wielkie zdjecia sa za male?
                            Dokładnie. Są małe. Zajmują dokładnie tyle miejsca ile widać.

a z moich zdjec cos sie nadaje? (nie chodzi o rozmiar a o "widok")
                            bo tez bym chcial cos pokazac
                            Postaram się coś wykąbinować, bo glupio by było, żebyś się "nie załapał"...

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                            Jak moje zlepki też się pokażą, to poproszę czerwiec
                            Już jesteś - sprawdź :) Zarezerwowałem Tobie caly Lipiec. W lutym - gdzie tematem przewodnim są "lampiaki" - też masz swój większościowy wkład :) Generalnie z Twoimi zdjęciami miałem najwięcej roboty... ale efekt jest fajny :)

Skomentuj

Dokładnie. Są małe. Zajmują dokładnie tyle miejsca ile widać.
                              http://diyaudio.pl/showthread.php/89...l=1#post107409

Tu masz wyższą rozdziałkę (2,6k x 1.6k) :-)

Skomentuj

Zamieszczone przez gi Zobacz posta
                                Tu masz wyższą rozdziałkę (2,6k x 1.6k) :-)
                                No, to rozumiem :) Nie wiedziałem, że były głębiej w temacie. Teraz mogę zrobić 1 miesiąc tylko z tą konstrukcją.

Skomentuj

A jak tam moje zdjęcia?
                                  Nada sie cos na grudzień?
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Już jesteś - sprawdź Zarezerwowałem Tobie caly Lipiec. W lutym - gdzie tematem przewodnim są "lampiaki" - też masz swój większościowy wkład Generalnie z Twoimi zdjęciami miałem najwięcej roboty... ale efekt jest fajny
                                    Dzięki:) Nie mniej ten czerwiec jednak pasowałby mi bardziej jeżeli nie stanowi to większego problemu..

Skomentuj

To duze zdjecie wklejalem w temat, dlatego sie zdziwilem ze niby za male

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                        A jak tam moje zdjęcia?
                                        Nada sie cos na grudzień?
                                        Dostałem je dziś... więc musisz dać mi chwilę. Jakościowo b. dobre :) Grudzień Twój

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                                        Dzięki Nie mniej ten czerwiec jednak pasowałby mi bardziej jeżeli nie stanowi to większego problemu..
                                        Spoko, zamienię. maxdila pójdzie na lipiec.

Obecnie mamy:

1. Styczeń - wolny -???
                                        2. Luty: mix lampiaki
                                        3. Marzec: Luszti
                                        4. Kwiecień: nonameplum
                                        5. Maj: Luszti
                                        6. Czerwiec: maxdila
                                        7. Lipiec: Dolphin123
                                        8: Sierpień: Zółwik
                                        9. Wrzesień: gi
                                        10. Październik: wolny - ( Paweł S. , KonradRak, Bingant, mix ??? )
                                        11. Listopad: Mariano
                                        12. Grudzień: Łukasz

Została jeszcze strona tytułowa - gdzie będzie mix. Wrzesień i Grudzień pójdą szybko bo mam dobre zdj. Dajcie propozycje na Styczeń i Październik.

Skomentuj

Od biedy jak checie, to moze styczen na wpol technicznie?

Moze mojegu uniego, jakies dwie fotki puszki i dwie fotki techniczne.
                                          Bede w domu to moge sprawdzic czy mam je full size - aczkolwiek nie obiecuje bo kurcze nie pamietam....

http://tomekk.org/projects/amp/gfx/5.jpg
                                          http://tomekk.org/projects/amp/gfx/13.jpg
                                          http://tomekk.org/projects/amp/gfx/27.jpg
                                          http://tomekk.org/projects/amp/gfx/29.jpg
                                          http://tomekk.org/projects/amp/gfx/28.jpg
                                          http://tomekk.org/projects/amp/gfx/34.jpg
                                          http://tomekk.org/projects/amp/gfx/33.jpg

Skomentuj

Czaruję...