mateuss, jak koniecznie chcesz te głośniki to spróbuj napisać do skleptonsil.pl.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Tonsil podniosl ceny?
Collapse
X
-
Pawel S., ja zamówiłem bodajże w listopadzie i do dzisiaj nai znaku życia. Im zwyczajnie nie zależy bo co z tego, że mi obiecali 15/40/5, jak kiedy nie zapytałem o wysłanie to "w piątek może będą". Nie ma co płakać, trzeba brać STX AKX , SK, SCX czy jakieś Daytony, ja bym jednak spróbował SDS'y i na siłę nie naganiać klientów Tonsilowi. Szkoda nerwów.ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19
Skomentuj
-
chyba swojemu analitykowi rynku powinni nowy kalkulator kupić, z resztą która szanująca się firma nie sprzedaje części zamiennych do tego co produkuje? to chyba ewenement na skale światową, że firma walcząc z konkurencją obniża sprzedaż... a może za tym wszystkim kryje się jakiś genialny pomysł o którym nie wiemy? :lol:
Skomentuj
-
Jak nie chcą sprzedawać, to nie musieli całkiem wycofywać oferty. Mogli zostawić, ale dać takie ceny, żeby na pewno im się opłacało (np. 3 razy większe za głośniki). Wchodzi ktoś i patrzy: "ale muszą być prooooo że takie drogie"i sprzedawaliby sobie te swoje zestawy dalej. Ale te ceny musiałyby być już duże w momencie wprowadzania danego głośnika do sprzedaży, a nie tak nagle podnieść.
Tylko że audiofile nie rzucą się na same głośniki :(.
Oczywiście dla nas żadnej korzyści z dużych cen by nie było, ale co za różnica, czy bardzo drogie, czy w ogóle nie ma
Skomentuj
Skomentuj