Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !
Collapse
X
-
Dla mnie równierz 3 projekt wygrywa. Jeżeli to nie tajemnica to w czym robiłeś napisy? Kwestię ewentualnej realizacji projektu można rozpatrzyć dwojako: jeżeli chętnych byłoby niewiele osób(15-20) to można takie koszulki spokojnie wykonać we własnym zakresie. Robiłem już coś takiego i na białym tle wychodzi naprawdę dobrze. Jeżeli miałaby to być kwestia np 200sztuk i ewentualna sprzedaż na stronie to już by trza zlecić. Jakby co mógłbym się zorientować w cenach(wtedy musze miec gotowy projekt) bo mam koneksjew jednej z takich firm :] i myślę że cena mogłaby być dość atrakcyjna.
Skomentuj
-
ja chcem taka koszulke pierwsza i trzecia
ale ile by to kosztowalo ?? ile za jedna szt?? mam nadzieje ze nie wiecej niz 20 zl + koszty przesylki :] czyli w sumie ok 30 zl :]
pozdrawiam
ps.: te 20 zl za szt to jak by byla przedaz churtowa tak jak napisal UFOK im wiecej ludzi by kupilo tym bylo by chyba taniej czy nie prawdaz??
Skomentuj
-
Tomek(tomek), W teorii tak im wiecej tym cena spada, ale nie przy tak krótkiej serii. Ceny hmm ...jeżeli miałaby to być 1 opcjia czyli powiedzmy 20 sztuk to :
-koszt samej koszulki - zależnie od jakości materiału 5-40zł
-koszt termopapieru - ok 20-40zł za 15-20 arkuszy(zależnie od firmy). 1 arkusz wystarczyłby pewnie na 2 koszulki ...góra 3
Podanie ceny jednostkowej koszulki w przypadku krótkiej serii na tym etapie jest nie możliwe.
Skomentuj
-
Powiem tak ...koszulka powinna byc neutralna i dawać wewien zakres wyborow ... mi siępodoba ta czwarta ale np. ja niewyszedłbym w białej koszulce, czarnymi spodniami i glanami na miasto :P Projekt troszke zmodyfikować....jakies dwie opcje...czarna albo biała...i faktycznie ...głośnik na koszulke ale toś bardziej technicznego ...może techniczny rysunek głośnika z owymiarowaniem itp ??? ale pomysł świetny i bądx co bądx ja sięna taką koszulke pisze :)
Skomentuj
Skomentuj