Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

Witam

Koszulki, bluzy, kubki dostępne pod adresem

http://www.spreadshirt.net/shop.php?sid=96269
    Załączone pliki
    0
    Tak
    0%
    0
    Nie
    0%
    0

A cena jaka by była tego ? 4 projekt nie jest glupi tylko by sie przydal jeszcze tam jakis glośnik ;]

Skomentuj

Zajebiscie fajny pomysl!!! :)
      Moze jakas ankieta ?
      jak sie uzbiera pare osob to mozna zamowic
      [jak znam zycie to znow dupa blada]

Skomentuj

mi sie ta trzecia podoba , mogłby tam jeszcze być w tle np seas excel:] , ale nawet bez głośnika wygląda nieźle .

Skomentuj

Dla mnie równierz 3 projekt wygrywa. Jeżeli to nie tajemnica to w czym robiłeś napisy? Kwestię ewentualnej realizacji projektu można rozpatrzyć dwojako: jeżeli chętnych byłoby niewiele osób(15-20) to można takie koszulki spokojnie wykonać we własnym zakresie. Robiłem już coś takiego i na białym tle wychodzi naprawdę dobrze. Jeżeli miałaby to być kwestia np 200sztuk i ewentualna sprzedaż na stronie to już by trza zlecić. Jakby co mógłbym się zorientować w cenach(wtedy musze miec gotowy projekt) bo mam koneksje w jednej z takich firm :] i myślę że cena mogłaby być dość atrakcyjna.

Skomentuj

Mi się wszystkie podobają :) .

Skomentuj

ja chcem taka koszulke pierwsza i trzecia

ale ile by to kosztowalo ?? ile za jedna szt?? mam nadzieje ze nie wiecej niz 20 zl + koszty przesylki :] czyli w sumie ok 30 zl :]

pozdrawiam

ps.: te 20 zl za szt to jak by byla przedaz churtowa tak jak napisal UFOK im wiecej ludzi by kupilo tym bylo by chyba taniej czy nie prawdaz??

Skomentuj

Tomek(tomek), W teorii tak im wiecej tym cena spada, ale nie przy tak krótkiej serii. Ceny hmm ...jeżeli miałaby to być 1 opcjia czyli powiedzmy 20 sztuk to :
                -koszt samej koszulki - zależnie od jakości materiału 5-40zł
                -koszt termopapieru - ok 20-40zł za 15-20 arkuszy(zależnie od firmy). 1 arkusz wystarczyłby pewnie na 2 koszulki ...góra 3

Podanie ceny jednostkowej koszulki w przypadku krótkiej serii na tym etapie jest nie możliwe.

Skomentuj

nie no ja nic nie mowie ,podalem tylko czysto teoretycznie ceny :) :)

pozdrawiam

Skomentuj

hehe...też nocny marek :P

Skomentuj

Jestem zdecydowanie za pierwszym projektem

Skomentuj

Znam człowieka który się tym zajmuje i wychodzi mu to całkiem nieźle. Obrazki które robi w ogóle się nie spierają. Ile osób było by chętnych, spytam go ile by to kosztowało.

Skomentuj

3 koszulka jest super..w sumie druga tez no i pierwsza tez mi sie podoba :P
                          Wszystko super tylko czy beda rozmiary XXXXXL bo ja jestem duzym chlopcem :P

Skomentuj

Mi się 3cia podoba !!!!!!A czym się różni 2ga od 3ciej?!?!?!

Skomentuj

Fajna jest pierwsza propozycja, tylko zamiast tej kolumny dałbym coś z diyaudio.pl

Skomentuj

A ja za 4 jestem.
                                Dobry pomysł z ankietą.

Skomentuj

kurna ...mnie też cały czas chodziło o 4 (liczyłem 2,3 jako 1 projekt). Ja jestem zdecydowany na koszulke, nie zależnie kto to będzie realizował.js, może ankieta - ilu chętnych ?

Skomentuj

dużo ludzi chętnie ujrzałoby wyniki ankiety.dragon skoro ty ten wątek wymyśliłeś to wydaje mi się, że powinieneś utworzyć ankietę.

Skomentuj

zajefajny pomysl 1 i 4 jest niezla jestesm zdecydowany na zakup takiej koszulki

Skomentuj

Powiem tak ...koszulka powinna byc neutralna i dawać wewien zakres wyborow ... mi siępodoba ta czwarta ale np. ja niewyszedłbym w białej koszulce, czarnymi spodniami i glanami na miasto :P Projekt troszke zmodyfikować....jakies dwie opcje...czarna albo biała...i faktycznie ...głośnik na koszulke ale toś bardziej technicznego ...może techniczny rysunek głośnika z owymiarowaniem itp ??? ale pomysł świetny i bądx co bądx ja sięna taką koszulke pisze :)

Skomentuj

Czaruję...
                                        X