Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

moze wzor podobny do takiego by sie dalo i do tego logo :wink:
    http://www.audiotechnology.dk/image/8inch_cut.jpg

Skomentuj

Zamieszczone przez ŁukaszN
      Pawel S. napisał/a
      tak
      Kto?? Mów mi tu szybko :> !!
      zobacz chociazby fiata - mial juz dziesiatki :P
      Zamieszczone przez cudny90
      Logo na koszulce, a pod spodem loga "partnerów" różnych firm .. peerless, scan speak, usher, sonus faber xD Co Wy na to?
      nie - to juz lepiej zrobic osobna koszulke "szczesliwy posadzacz Scan-speak" :P
      Dodałem jakiś głośnik, wyszło imo średnio ...
      paskuda :???:
      No i wersja podstawowa
      moze byc
      ŁukaszN, jakos tam glosnik mi sie nie widzi :/
      Zamieszczone przez ŁukaszN
      Ale froncik jest zajebiaszczo minimalistyczny Mi sie podoba
      O! - nawet z takim napisem moglbym kupic
      Ja mam coś takiego:
      ten drugi mi sie naprawde podoba

no to tak - albo sam prosty napis z obu stron koszulki albo to logo cudnego (to najprostrze bez glosnika)
      sam biore po 2 koszulki obu projektow :P

Skomentuj

Moim zdaniem:
        - duża wer. podst. cudnego za przód, a na tył charka
        - duża wer. podst. cudnego za przód, a na tył pusty
        - miniaturka z własnym logo na przód, a na tył duża wer. podst. cudnego (taka mi się marzy) ale wolałbym czarną...

Skomentuj

To logo cudnego na przedzie wygląda zajebiaszczo... A z tyłu charka i jakiś głośnik... To by było dobre wg mnie :) ostatecznie bez głośnika, ale to już jakoś nie to :) http://arton.info/catalog/images/15W...0zwykresem.jpg To by może nawet wyglądało na tyle pod warunkiem że głośniczek byłby pod spodem i na środku...

Skomentuj

olac ch-ke - bedzie zbyt nieczytelne :/
            prostota rulez :cool:
            a co do koloru koszulki to wlasnie chcialbym jedna czarna a druga biala...

Skomentuj

Ja mam coś takiego:

Obrazek
              Moim zdaniem to bedzie najlepszy pomysł, ew jakieś drobne zmiany np dodać tak jak ŁukaszN zaproponował czarnobiały i transparentny głośnik pod logo. Proste jest najlepsze, a już te kolorowe głośniki to mi wogóle nie pasują, już nie mówiąc o "człowieku tablicy", bo to jest nieporozuminie.

Skomentuj

No więc tak:

to: http://www.audiotechnology.dk/image/8inch_cut.jpg JEST SUPER POMYSŁ :)

Może by tak na przód to dać? A na tył ... ja już sam nie wiem :P

Albo logo na przód, a na tył ten głośnik ...

Z moich projektów zostawiamy tylko wersję podstawową, reszte olewamy.

Zrobie dzisiaj wersje loga na czarną koszulkę :)

Tymczasem biorę się za lutowanie uni

Skomentuj

Zamieszczone przez jamess8

Ja mam coś takiego:

Obrazek
                  Moim zdaniem to bedzie najlepszy pomysł, ew jakieś drobne zmiany np dodać tak jak ŁukaszN zaproponował czarnobiały i transparentny głośnik pod logo. Proste jest najlepsze, a już te kolorowe głośniki to mi wogóle nie pasują, już nie mówiąc o "człowieku tablicy", bo to jest nieporozuminie.
                  Popieram :)

Skomentuj

no dobra - to jeden projekt mamy zatwierdzony
                    teraz wersja na czarna koszulke i moze jakas alternatywa

panowie ja chcialbym to dosc szybko zrealizowac zebym mogl sie jeszcze w mielnie w tej koszulce pokazac :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                      panowie ja chcialbym to dosc szybko zrealizowac zebym mogl sie jeszcze w mielnie w tej koszulce pokazac
                      zapomnij:P

zatwierdzamy projekt czarnej i trzeba składać zamówienie :)

Tylko kto zajmie sie rozsyłaniem....

Skomentuj

Róbcie projekt czarnej koszulki bo na taką bym się pisał. na przodzie pierwotne logo cudnego a na tyle http://www.audiotechnology.dk/image/8inch_cut.jpg i może pod obrazkiem

a nie jesteście za możliwością dania własnego loginu (napisu)...

Pawle, a jaka różnica w cenie pomiędzy białą, a czarną koszulką?

Skomentuj

Zamieszczone przez krzyhoo9
                          Pawle, a jaka różnica w cenie pomiędzy białą, a czarną koszulką?
                          niewiem - zobacz sobie cennik na tej stronie co wyzej podali
                          Zamieszczone przez Michał K.
                          Tylko kto zajmie sie rozsyłaniem....
                          ktos sie musi zajac CALA organizacja tego. musi to byc osoba ktora ma sporo wolnego czasu, dostep do konta bankowego, zaufana no i najlepiej bez kasy. dlaczego bez kasy? a no dlatego zeby nic nie stracic na tym :P zamowienie byloby reazlizowane wylacznie z naszych pieniedzy - zadnego zakladania za kogos (sam sie przejechalem na KITach :???: )

Skomentuj

Za chwilkę wrzucę projekt czarnej koszulki, ale Houston mamy problem :)

Mianowicie na plecach czarnej nie da rady zrobić fajnie głośnika: http://www.audiotechnology.dk/image/8inch_cut.jpg

Można, ale będzie na obkoło (tak to się pisze?) biały kwadrat ....

TADAM:

Jednak udało mi się coś zrobić z tej fotki:

Skomentuj

a nie lepiej dac ten glosnik na bialej koszulce
                              cudny90, moglbys zrobic taki sam projek ale na bialym tle :wink:

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                                ktos sie musi zajac CALA organizacja tego. musi to byc osoba ktora ma sporo wolnego czasu, dostep do konta bankowego, zaufana no i najlepiej bez kasy. dlaczego bez kasy? a no dlatego zeby nic nie stracic na tym :P zamowienie byloby reazlizowane wylacznie z naszych pieniedzy - zadnego zakladania za kogos
                                Jak cos moge sie zajac organizacja :) - czekam na akceptacje :P

Zrobcie najpierw ostateczna wersje grafiki, zaraz napisze do nich maila z pytaniem o dokladne koszty itp, ew o jakis rabat.
                                Potem sie zrobi liste itp :)

Skomentuj

Proszę Was bardzo:

Skomentuj

Ten głośnik zupełnie nie pasuje na czarnym tle, wymyśl coś lepszego :wink:
                                    Jak dla mnie to przód bym widział tak:

, a na tył duże logo (przy opcji z loginem na przodzie) lub jakiś fajny głośnik albo charka

PS. sorry za jakość ale moim narzędziem pracy był tylko paint :wink:

Skomentuj

Trzeba zrobić kilka typów koszulki białej i kilka typów koszulki czarnej i zrobić ankiete, bo takie gadanie nic nie daje

Skomentuj

cudny90, liczymy na ciebie :wink:

Skomentuj

Ja ze swojej strony już dałem kilka typów :P Może najpierw trzeba ustalić, czyje prodżekty wybieramy :)

krzychu, cudny, czy Łukasz?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X