Moim zdaniem:
- duża wer. podst. cudnego za przód, a na tył charka
- duża wer. podst. cudnego za przód, a na tył pusty
- miniaturka z własnym logo na przód, a na tył duża wer. podst. cudnego (taka mi się marzy) ale wolałbym czarną...
To logo cudnego na przedzie wygląda zajebiaszczo... A z tyłu charka i jakiś głośnik... To by było dobre wg mnie :) ostatecznie bez głośnika, ale to już jakoś nie to :) http://arton.info/catalog/images/15W...0zwykresem.jpg To by może nawet wyglądało na tyle pod warunkiem że głośniczek byłby pod spodem i na środku...
Moim zdaniem to bedzie najlepszy pomysł, ew jakieś drobne zmiany np dodać tak jak ŁukaszN zaproponował czarnobiały i transparentny głośnik pod logo. Proste jest najlepsze, a już te kolorowe głośniki to mi wogóle nie pasują, już nie mówiąc o "człowieku tablicy", bo to jest nieporozuminie.
Moim zdaniem to bedzie najlepszy pomysł, ew jakieś drobne zmiany np dodać tak jak ŁukaszN zaproponował czarnobiały i transparentny głośnik pod logo. Proste jest najlepsze, a już te kolorowe głośniki to mi wogóle nie pasują, już nie mówiąc o "człowieku tablicy", bo to jest nieporozuminie.
Pawle, a jaka różnica w cenie pomiędzy białą, a czarną koszulką?
niewiem - zobacz sobie cennik na tej stronie co wyzej podali
Zamieszczone przez Michał K.
Tylko kto zajmie sie rozsyłaniem....
ktos sie musi zajac CALA organizacja tego. musi to byc osoba ktora ma sporo wolnego czasu, dostep do konta bankowego, zaufana no i najlepiej bez kasy. dlaczego bez kasy? a no dlatego zeby nic nie stracic na tym :P zamowienie byloby reazlizowane wylacznie z naszych pieniedzy - zadnego zakladania za kogos (sam sie przejechalem na KITach :???: )
ktos sie musi zajac CALA organizacja tego. musi to byc osoba ktora ma sporo wolnego czasu, dostep do konta bankowego, zaufana no i najlepiej bez kasy. dlaczego bez kasy? a no dlatego zeby nic nie stracic na tym :P zamowienie byloby reazlizowane wylacznie z naszych pieniedzy - zadnego zakladania za kogos
Jak cos moge sie zajac organizacja :) - czekam na akceptacje :P
Zrobcie najpierw ostateczna wersje grafiki, zaraz napisze do nich maila z pytaniem o dokladne koszty itp, ew o jakis rabat.
Potem sie zrobi liste itp :)
Skomentuj