Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !
Collapse
X
-
krzyhoo9, fajnie sie gada tylko ze wtedy odpada najtansza metoda - sitodruk i koszulki niezle podskocza w gore...
logo cudnego jak najbardziej mi sie podoba i je akceptuje. jednak ja bym widzial duze logo na plecach i male na piersi - tak jak to jest w np firmowych koszulkach
niewiem czemu jakos ten glosnik mi sie nie widzi na plecach :???:
to już lepiej ten głośnik :wink:
Skomentuj
-
A może by po prostu trzymać się czcionki, która jest w bannerze forum a z elementów graficznych zrezygnować i zrobić coś purystycznego ?
Planowałem wykonać czarne bluzy polarowe z grawerowanym laserowo takim właśnie napisem jak poniżej. Czarny, gruby polar (baranek) już kupiłem ale nie mam kiedy wykroić bluz, więc na razie temat zarzuciłem :(
Co do ostatnich projektów, są dobre ale:
- pl jest za daleko od kropki
- sito ma małą rozdzielczość i przekrojony głośnik zawierający dużą liczbę szczegółów wyjdzie biednie
- adres strony pod głośnikiem kompletnie nieczytelny ( padaczkowata czcionka )Załączone pliki
Skomentuj
-
Zamieszczone przez krzyhoo9Po paru praniach koszulka wyglądała by jak "z lumpeksu", przepraszam za okreslenie, ale zbyt zwyczajna.
Poza tym, przy okazji będziemy reklamować forum takimi koszulkami, wiec lepiej będzie wyglądało coś co przyciągnie oko i wpadnie w pamięć.
Także Quester prowadzi sklep, jak wiemy, może by mógł wziać np. 5szt więcej i potem sprzedawać ze strony sklepu.
Ktoś pytał się o game kolorów - jest to tylko, albo aż 256 kolorów.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez krzyhoo9Biorę to pod uwagę ale jeżeli koszta ty nie były dożo większe...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez QuesterA może by po prostu trzymać się czcionki, która jest w bannerze forum a z elementów graficznych zrezygnować i zrobić coś purystycznego ?
Nie mam nic przeciwko logom cudnego (bo są naprawde dobre), ale nie maja nic wspónego z orginałem. Nie ma sensu tworzyć nowego znaku rozpoznawczego naszego forum.
A ankieta by sie przydała, zeby wybrać 2, 3 wzory koszulek.
Skomentuj
-
A może zróbmy ankiete i będzie po sprawie :) Szczerze powiem, że to, co napisał Quester jest prawdą, prostota jest czasem piękna :)
Ostatnia wersja Łukasza jest bardzo OK.
No chyba, że robimy połowe koszulek takich, połowe takich :)
A tak w ogóle to czy sensownie jest robić czarne koszulki?? W koszulce z krótkim rękawem chodzi się przeważnie w lecie, a w czarnym jest człowiekowi gorąco
Skomentuj
-
Zamieszczone przez cudny90No chyba, że robimy połowe koszulek takich, połowe takich :)
Więc tak, ja proponuje:
jeden typ koszulek z logiem cudnego
moją ostatnia propozycje
i coś jeszcze do wymyślenia
A co do czarnych koszulek to osobiście bardziej białe mi pasują, ale można coś jeszcze pokombinować, jeżeli są chętni.
Skomentuj
-
w sumie to mozna pomysles tez nad innymi akcesoriami typu: smycze, opaski, kubli, dlugopisy, czapki, wlepy itp. w agencjach reklamowych wychodzi naprawde baaaaardzo tanio. : :lol:
http://www.acme.net.pl/
no i opcja cudnego poki co jest <spoko>
Skomentuj
Skomentuj