Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

zamówiłem sobie też jedną:) tylko z innym wzorem niż Tata turbonio ale każdy bierze co mu się podoba.. i robi co mu się podoba hehe. mam nadzieję tylko, że z praniem będzie dobrze.
    pozdro serdeczne!

Skomentuj

4 koszulka najladniejsza chyba ze 2 + jakis glosniczek
      A moze by... na 4 koszulke wrzucic czyjas konstrukcje... np ktora uznamy za najladniejsza? :>
      Ciekawie ciekawie kupilbym z 2-3 takie koszuleczki ^^
      Pozdroo

LOL no spoznilem sie troche hehe z tymi komentarzami :P

Skomentuj

Ja tez wykonalem moze taki prosty projekt !!!??
        Załączone pliki

Skomentuj

Ten "ślimak" taki sobie według mnie...

Skomentuj

ten napisa fjny, pasowałby na majteczki do bikini panienki z tyłu tak na pośladkach :) bezo brazy ale naprawde super tam by sie prezentowal :)

Skomentuj

jak by zmienić napis na ten z koszulki nr 2 to by mi się podobała

Skomentuj

Ja bym chcial 4 projekt tylko kolorystycznie A (i wszystko co zielone) zmienic na inny kolor
                Np pomaranczowy jaskrawy lub niebieski...

Skomentuj

kolejna
                  Załączone pliki

Skomentuj

ja bym tego ślimaka nautilusa osobiście na koszulce nie chciał.. zdecydowanie lepszym pomysłem były by własne konstrukcje na "tapecie":) nio ale ja już mam jedną z koszulek:P a raczej jest w drodzE:)
                    pozdr4!!

Skomentuj

ehh widze ze topic powrocil do zycia :)

aktualne koszulki sa na http://butik.pl/diyaudio

Dejman: taki rozmiar loga butik nie przyjmie niestety :/

Skomentuj

mam już koszulę, na bluzę mnie nie stać:))
                        ale miło widzieć, że coś "drgnęło".
                        Pozdro

Skomentuj

kurde jest jeszcze opcja zamowienia koszulki/bluzy? widze ze juz stronka nie jest aktualna

Skomentuj

ja tez chciałem kupic i co niemam gdzie czy to jeszcze aktualne podoba mi sie ta z xlsem

Skomentuj

dragon, powiedz nam cos jak czasem zagladasz jeszcze na forum;p chcemy koszulek!!;]

Skomentuj

rzeczywiscie, dostalem maile od butik z informacja jak przeniesc sklep na ta druga platforme, bede msuial nad tym posiedziec i niedlugo znowu ruszy sklepik, jak beda jakies zmiany to poinformuje

[ Dodano: 2005-11-20, 11:44 ]
                                ok szybko poszlo

nowy adres

http://www.spreadshirt.net/shop.php?sid=96269

[ Dodano: 2005-11-20, 12:09 ]
                                UWAGA!

Spreadshirt oferuje naprawde duze mozliwosci, az glowa boli

pierwsze co moge logo nawet na majtkach umiescic, parasolce itd wzorow koszul bluz jest co nie miara

druga sprawa jest taka mozliwosc ZE: front koszulki to logo a na plecach moze byc nick uzytkownika, jest taka opcja ze kupujacy sam zmienia text

dlatego prosze o wypowiadanie sie gdzie co umiescic i zapodajcie jakimis pomyslami bo naprawde teraz sa duze mozliwosci

ps. mysle ze warto by ustalic i zrobic jeden wzor loga

aha jeszcze jedno: niestety wraz z zmiana firmy wzrosly ceny, ze wzlegu na inny lepszy material i mozliwosci jakie oferuje firma

Skomentuj

rzeczywiście - tanio to tam nie jest :/
                                  większość rzeczy w cenie porownywalnej z 27 150 :)

Skomentuj

a nie da sie jakos z tej starej firmy zamawiac? istnieje jeszcze ta firma? tak koszulki tez chyba nie byly takiej slabej jakosci. a dwa razy tansze;p kurde;|

Skomentuj

widze duzo postow ostatnich zniklo od awarii serwera

sprawa jest nastepujaca: narazie to co jest na sklepie to zostanie, dalem rozne propozycje tam, jak macie pomysly to pisac

ceny sa takie jakie sa, najtansza koszulka to 34,90 zł ktora jest troche lepszej jakosci niz te z bylego butiku.

Skomentuj

Jestem ciekaw metki tych zeczy Nike ??Adidas ?? Puma?? ze tyle to kosztuje pomysly fajne kupil bym cos ale ta cena
                                        pozdro

Skomentuj

dragon, moglbys mi zrobic taka cala biala to za 34pln z tym motywem co jest na np podkladce pod myszke? to chyba perless tak?:P jak cos to wielkie dzieki bo chce taka sobie zamowic;p

Skomentuj

Czaruję...
                                          X