Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jest update

Skomentuj

jako ze na sezon pracuje w sklepie to dostaje rozne koszulki firmowe. pomyslalem wiec zeby sobie poreklamowac troche nasze forum i zrobic taka koszulke...
      jak poszukalem to okazalo sie ze jest ten temat
      moze by tak go troche odswiezyc? projekty sa nawet fajne ale nie ukrywam ze cena za koszulke obecnie jest troche wygorowana :???:
      wiecej jak wroce z pracy...

Skomentuj

|No i mógłby je ktoś tutaj sprzedawac.- jeżeli był już taki pomysł to ok, nie czytałem tego tematu :razz:

Skomentuj

100% popracia!
          teraz na pewno ceny poszly w dol.

zrobic jakis ciakwy projekt i jazda

podoba mi sie koncepcja aby z tylu na plechac byl login ale to nie wiadomo czy zechca zrobic kazda osobno

Skomentuj

podoba mi sie koncepcja aby z tylu na plechac byl login ale to nie wiadomo czy zechca zrobic kazda osobno
            oo fajny pomysł

Skomentuj

takie z loginem dla kazdego osobno bylyby fajne ale jednak znaczaco moglyby podniesc koszt, ja osobiscie wolalbym tez aby koszulki byly z jakiegos lepszego materialu, kosazt wyzszy ale efekt lepszy, bo lepsza reklama dla forum bedzie ktos w koszulce z logo ktora jest powyciagana i sprana ?? lepiej dac wiecej i miec koszulke w ktorej mozna sie pokazac nie tylko na co dzien w domu.
              Pozdrawiam!!!

Skomentuj

podoba mi sie koncepcja aby z tylu na plechac byl login
                Potem zrobić zjazd forumowy w koszulkach xD Wszyscy by się poznali od razu

Ja również pomysł popieram - chętny na koszulke

Skomentuj

Ja ostatnio robilem na warsztaty duze zamowienie koszulek i zamawialem tu http://fiberyaprint.com/ - bezproblemowo, koszulko bodajrze stedman comfort gramatura okolo 180 czarne z nadrukiem jednokolorowym obustronnym A4 to wyszlo okolo 15zł za koszulke przy 300szt.

Przy mniejszym zamowieniu koszta podskocza ale mysle nie jakos drastycznie. Jesli by brac nadruk np czarny na bialej koszulce lub odwrotnie to przy malym zamowieniu cena za koszulke nie byla by wysoka..

aha nadruki robilem metoda sitodruku i jest porzadnie wykonane nie spiera sie itd

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
                    ja bym proponowal zrobic duze logo na plecach a login maly na przodzie - taniej i latwiej sie rozpoznac. przeciez nie patrzymy sobie na plecy :P
                    Zamieszczone przez dulin7
                    ja osobiscie wolalbym tez aby koszulki byly z jakiegos lepszego materialu, kosazt wyzszy ale efekt lepszy
                    Zamieszczone przez n_omyzs
                    koszulko bodajrze stedman comfort gramatura okolo 180
                    i o tym wlasnie chcialem wspomniec. mam wlasnie koszulki tej firmy, i CLASIC i KOMFORT (150 i 180g)
                    roznica w cenie koszulki to ok 3zl ale komfort jednak lepszy.
                    do konca wakacji napewno przetestuje wystarczajaco te koszulki bo piore je max co 2 dzien... jak narazie mi sie bardzo podobaja

jest ktos kto sie zajmuje grafika? chcialbym projekt prosty - nawet sam dobry napis wystarczy... ma ktos jakis pomysl?

Skomentuj

Świetny pomysł :) Ja na pewno pisał bym się na conajmniej jedną koszuleczkę :) Ale z tym nickiem na plecach to albo nikt się będzie chciał bawić albo zaśpiewają niezłą cenę za to :)

Skomentuj

zamawiajac 30szt na tej stronie koszulek stedman KOMFORT z nadrukeim z tylu i z przodu wychodzi niecale 13zl/szt :lol:
                        z 4 sobie wezme :mrgreen:
                        no to teraz szukamy kogos kto projekt wymysli

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                          zamawiajac 30szt na tej stronie koszulek stedman KOMFORT z nadrukeim z tylu i z przodu wychodzi niecale 13zl/szt :lol:
                          Ale to za białe... osobiście wolał bym kolorową jakąś To wtedy wychodzi wtedy prawię 18zł.... Podoba mi się na przykład koszulka TatyTurbo na początku strony... Z jakimś głośnikiem :) Bo tak suchy napis... Jakoś średnio :) Ale i pewnie cena w górę...

Skomentuj

no to teraz szukamy kogos kto projekt wymysli
                            Logo na plecach? Diyaudio.pl ? Będzie wieczorem :)

[ Dodano: 2008-08-07, 14:20 ]
                            Jednak miałem trochę czasu :)

Nie wiem, czy nie przedobrzyłem Proszę o wytykanie wszelkich błędów, będę się starał doprowadzić to do wersji, która się będzie wszystkim podobać :)

[ Dodano: 2008-08-07, 15:02 ]
                            I następna wersja :) :

Skomentuj

no i super
                              pierwsze jest fajne ale duzo kolorow - zobacz na tej stronie ile kolorow jest jeszcze oplacalne...
                              w drugim podoba mi sie napis ale ta kolumna to porazka :???:

Skomentuj

Może zamiast kolumny dać jakiś głośnik?

Skomentuj

dokaldnie. na 1 kable tez nie sa strzalem w dziesiatke... lepiej jakis woofer + napis z 2 projektu
                                  a na plechach sam napis no np
                                  w takiej cenie tez wziabym kilka a biala jest spoko

Skomentuj

byle nie jakiegois dresiarskiego suba :???: moze cos poslkiego? GDN 18 AKX ladnie wyglada od "dupy" strony :mrgreen:

Skomentuj

a moze cos takiego jak jest u gory na banerze? taki rozebrany glosniczek na czesci pierwsze fajnie wyglada

Skomentuj

oooo - dobre

Skomentuj

Chciałem dać jakiś głośnik, ale nie znalazłem nic ciekawego, jeśli coś macie ( np to co w banerze ) dajcie tutaj link :)

Zrobie z jakimś głośnikiem i z napisem z drugiego projektu :)

Z tymi kablami tak myślałem, że nie wyjdzie, bo nie wiem, czy na takich nadrukach mogą być jakiekolwiek gradienty, albo rozmazania ...

Dajcie znać ile może być kolorów.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X