Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

cudny90, :arrow: jestem za.
    ewentualnie z przodu mozna bedzie (jak sie da) dodac login i pozamiatane

Skomentuj

witam, prosze podac ilosc i podeslac projekt (na razie moze byc jpg)
      To co za projekt im wyslac... no i proponowana ilosc koszulek... Ile?

Skomentuj

wyslij projekt cudnego poki co

i powiedz zeby wyslali kalkulacje w zaleznosci od ilosci (przedzialy) zeby wiedziec ilu ludzi nam trzeba aby bylo korzystnie

Skomentuj

Ok poszlo :)
          Zobaczymy co odpisza:)

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
            z przodu małe moje logo
            na piersi czy na środku?? Możesz zrobić projekt by pokazać jak to widzisz??

Skomentuj

na piersi czy na środku??
              Na piersi ... Projektów już tu dużo jest :P I taki też

Skomentuj

Można wkleić ten projekt który poszedł?
                Bo wyżej cudny w jednym poście 2 różne wkleił i nie wiem o który chodzi;/

Skomentuj

Zapraszam do ankiety, myślę że lepiej sie nie dało Trochę to mi czasu zajęło...

http://diyaudio.pl/viewtopic.php?p=153823#153823

Skomentuj

Wiecie co wybierzcie najpierw odpowiednie logo wtedy mozn dokladnie pytac... bo taka robota to o kant d... :)

Skomentuj

tylko czy nie mozna zamowic tej samej opcji w 2 kolorach? nie powinno to wplynac znaczenie na cene. mozna by miec i biala i czarna)

Skomentuj

Gdy wybierzemy typ, zrobi się liste chętnych, kazdy napisze na ile koszulek i jakich kolorów jest chętny :)

Do wyboru będzie wtedy tylko czarny/biały

Skomentuj

Ok. Więc tak napewno wybierzemy opcje cudnego: małe logo by cudny na piersi i duże na plecach:

Proponuje jeszcze coś takiego (ewentualnie propozycja nr.8 z ankiety):
                          Zostałą jeszcze kwestia koszulek koloru czarnego....
                          Załączone pliki

Skomentuj

To może żeby wszyscy byli zadowoleni? i taka sama czarna?

Skomentuj

wasik1989, jedno forum nie może mieć dwóch różnych logotypów ... głupio to wygląda :P No chyba, żebym zrobił wersję mini mojego loga...

Nie, że tylko pomniejszone, ale jakaś skrócona wersja ..

Skomentuj

wasik1989, wcale nie lupi pomysl. sam napis na piersi jest lepiej czytelny. a logo cudnego jest naprawde fajne
                                ŁukaszN, jakos ta wersja z glosnikiem mi sie nie widzi :???:

a co do koloru to ja chce i czarna i biala

Skomentuj

To logo z tyłu sciąga wzrok i fajnie wygląda, a z przodu jest klasyczne i jak ktoś podejdzie do nas bliżej to od razu pozna "nasze forumowe logo".

Ja osobiście też bym brał białą i czarną

Skomentuj

hmmmm, a może by tak walnąć z tyłu duże logo, z przodu małe, a pod nim mały adres www.diyaudio.pl taką czcionką jak forumowe logo?

Chodzi mi oto, żeby nie było postrzegane jak logo, a żeby był jakiś akcent

Skomentuj

cudny90, pokaz jak to bedzie wygladalo bo chyba bedzie jeszcze bardziej nie czytelne :/

Skomentuj

cudny90, pokaz jak to bedzie wygladalo bo chyba bedzie jeszcze bardziej nie czytelne :/
                                        Spróbowałem tego i było do bani :P Nie wiem, nie wiem ...

Ale zaś DIYAUDIO.PL jest samo w sobie adresem .. Każdy będzie wiedział, co wklepać w przeglądarke, żeby tu zajrzeć ... ( Mówię o moim logo )

Skomentuj

Mi tylko wizualnie nie podoba sie odleglosc "pl" od kropki...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X