Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A może z frontu małe logo DIY Audio takie jak Krzycho i pod nim lub nad nim lub obok login a na plecach duze DIY Audio :) ?? To tylko lekka modyfikacja krzychoo9. BTW na Audiomanii sam ten temat poruszyłem niestety sprawa staneła w miejscu :) Pozdrawiam i pisze sie na koszulke

Skomentuj

ploter, nie można mieszać ... na front małe krzycha, a na tył duże moje? Bo tak nie będzie pasować .. Albo jedno logo, albo drugie ..

Skomentuj

gi

Skomentuj

ten glosnik ktory zaproponowalem to akurat mi sie podoba w wersji cudnego90,
          mozna by dac na przod logo a na tyl glosnik :wink:
          czyli ja jeste za projektem cudnego90, :wink:

Skomentuj

ja jestem za projektem gi :)

Tylko nad głośnikiem zamiast napisu Do it yourself dał bym diyaudio.pl

Skomentuj

to gi ma jakiś projekt? chyba napis po łuku DO IT YOURSELF :)

Koszulki tak czy tak będą do wybory biała, albo czarna ... Więc gi tutaj przedstawił dość ciekawy tył, z tym, że ten głośnik na czarnym tle wygląda źle :/

Poza tym napisz DO IT YOURSELF nad rozpołowionym ( że tak to nazwę ) głośnikiem znaczy tyle, co zrobienie głośnika samemu :P Więc to też nie za dobry pomysł :/

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
                to gi ma jakiś projekt? chyba napis po łuku DO IT YOURSELF :)
                A czy on powiedział projekt loga ? Może miał na myśli projekt rozmieszczenia ?

Nie stresuj się tak nikt ci tu loga nie kradnie. :lol:

Koszulki tak czy tak będą do wybory biała, albo czarna ... Więc gi tutaj przedstawił dość ciekawy tył, z tym, że ten głośnik na czarnym tle wygląda źle :/
                Jak dla mnie wygląda ok, kwestia gustu.

Poza tym napisz DO IT YOURSELF nad rozpołowionym ( że tak to nazwę ) głośnikiem znaczy tyle, co zrobienie głośnika samemu :P Więc to też nie za dobry pomysł :/
                Taaa a Do it yourself pod logiem znaczy ze chcesz budować napis diyaudio.pl

Dobra koniec Offtopa, jutro jak znajdę czas to skrobnę jakieś logo.

gi

Skomentuj

Dobra, ja mam takie propozycje: ( I niech każdy zamieszcza dwa typy koszulek - czarna i biała z przodem i tyłem )

Skomentuj

ten glosnik zle nie wyglada na czarnym tle tylko gi, nie potrzebnie go przyciemnil i dlatego sie tak zlewa :wink:
                    na poprzednim projekcie calkiem fajnie sie prezentuje na czarnym tle :wink:

Skomentuj

Rzeczywiście, gi przyciemnił i dlatego tak to głupio wygląda .. Zaktualizowałem moje propozycje

Skomentuj

cudny90, troche nie za duży jest ten glosnik na czarnej koszulce
                        heh troche sie czepiam szczegulow :wink:

Skomentuj

A no jakiś taki większy mi wyszedł xD

Ale proponowałbym takiej wielkości jak na białej koszulce :) ( napis troszkę wyżej :) )

Skomentuj

Rzeczywiście, gi przyciemnił i dlatego tak to głupio wygląda .. Zaktualizowałem moje propozycje
                            Bez przyciemnienia i lekkiej desaturacji był dla mnie za bardzo oczojebny.

gi

Skomentuj

Ale po przyciemnieniu jest niewidoczny wogóle :P Trzeba pamiętać że max rozmiar nadruku to A4... Przy większych cenę ustala się indywidualnie... No i na pewno idzie w górę... Logo na przedzie wygląda cudnie (to chyba dobre słowo :wink: ) I z tym się chyba wszyscy zgadzają... Tylko kwestia tyłu. Te głośnik wygląda nawet spoko ale jeszcze można pomyśleć o czymś innym... Narazie ten projekt ostatni mógł by już nawet być, jak dla mnie :)

Skomentuj

Ja sobie jeszcze myślałem, gdyby ktoś zrobił w programie 3D ( widziałem sporo fajnych projektów 3D na tym forum ) projekt skrzynki tylko w postaci takiej jak są schematy budowy silników np.

Nie wiem jak to wytłumaczyć ... Taka kanapka 3D, najpierw boki obudowy troche oddalone, potem wkręty, głośniki ... Wszystko z perspektywy.

Skomentuj

Jeśli już jesteście na temacie LOGA to może jakieś grawerki na kolumny ? Takie unikalne

Skomentuj

Szymek_1992, swietny pomysl moozna by cos wykabinowac :smile:

Skomentuj

Projekty spoko ale ja cały czas przystaje przy tym ale każdy miał swój login na koszulce. Z przodu albo z tyłu

Skomentuj

krzyhoo9, fajnie sie gada tylko ze wtedy odpada najtansza metoda - sitodruk i koszulki niezle podskocza w gore...

Skomentuj

Maxi, ja niemam nic przeciwko wiec jestes pierwszy do realizacji
                                          projekt skrzynki tylko w postaci takiej jak są schematy budowy silników np.
                                          rysunek zlozeniowy 3d. da sie takie wykonac np w solid worksie ale niemam czasu na zabawe tym teraz :???:
                                          Szymek_1992, nie zasmiecaj tematu :P pozniej to sie zrobi...
                                          Zamieszczone przez krzyhoo9
                                          Projekty spoko ale ja cały czas przystaje przy tym ale każdy miał swój login na koszulce. Z przodu albo z tyłu
                                          trzeba napisac do tej firmy i zapytac czy tak sie da bez znacznego podnoszenia kosztow. jak nie to zrobimy jednakowe koszulki i login mozesz sobie zrobic sam w postaci naprasowanki :P

logo cudnego jak najbardziej mi sie podoba i je akceptuje. jednak ja bym widzial duze logo na plecach i male na piersi - tak jak to jest w np firmowych koszulkach

niewiem czemu jakos ten glosnik mi sie nie widzi na plecach :???:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X