Quester, można dodać, ale ja niestety tego zrobić nie mogę :(
Wczoraj padł mi kontroler dysków sata w komputerze i jade na starym 1,3gb ata, żeby mieć przeglądarke i tlena tylko :P photoshop na tym oczywiście nie ruszy .. Nawet nie mam dostępu ( oczywiście może za tydzień będę miał :) ) do plików *.psd z logiem :P
Ja jak najbardziej pozwalam, aby moje logo zostało wykorzystane w bannerze strony.
gi, wersja z lampami jest bardzo ładna :) Ależ dlaczego te napisy są o tak złej jakości ?
Spróbuj lampy pomalować tak jakby się żarzyły i literke d i kropke na taki sam kolor :) Taki lampowiec pasował by mi na plecach
Quester, fajny pomysł z "licznikiem", ale to jest wskaźnik jakości sygnału, czy co?
ory, ale w wersji gi, ten napis Do It Yourself który znajduje się na wzmaku będzie kompletnie nie czytelny po wydrukowaniu na koszulce, i druga sprawa, pamietajcie o 256k.
Logo cudnego jest cudne ew. zamiast tego czarnego okrądu pod DIY mozna dać głośnik z czarną membraną, myślałem o MDSie. I można z tego zrobić całkiem nowy banner dla naszego forum Otworze nowy temat odnośnie nowego designu strony.
monimum na sitodruk to 30szt
napisze cene dla 30 i dla 100szt zeby bylo widac roznice oraz dla
bialych/czarnych
z tego co widze to logo ma 3 kolory (brazowy, czarny, szary)
licze dla wersji logo male z przodu +duze z tylu +nick maly np na rekawku
dla koszuki grubszej stedman comfort 185gr
Tak czy siak kwota za koszulke przy 30szt. wyniesie okolo 20zl + wysylka. Mysle ze duzo to nie jest.
Jak bedzie juz koncowy projekt to wypytam dokladnie o koszty itp.
Powiem Wam, że najbardziej ostatni projekt z tym niby mdsem w tle jest dobry ALe tylko w dużej wersji, w małej nie widać, że to głośnik i cienko by to wyglądało :)
I to tyle ode mnie, więcej zmian nie będzie (chyba, że ktoś wskaże coś konkretnego do zmiany).
gi
PS: Ktoś kiedyś pisał, że na koszulce napis może być nieczytelny. Na koszulce napis będzie parę razy większy niż na tej miniaturce więc nie ma problemu.
Skomentuj