Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Drugie jest konkretne. :)

Sorki za zerżnięcie kolorystyki napisu

Po robocie pokombinuje jeszcze :]

gi

Skomentuj

Quester, można dodać, ale ja niestety tego zrobić nie mogę :(
      Wczoraj padł mi kontroler dysków sata w komputerze i jade na starym 1,3gb ata, żeby mieć przeglądarke i tlena tylko :P photoshop na tym oczywiście nie ruszy .. Nawet nie mam dostępu ( oczywiście może za tydzień będę miał :) ) do plików *.psd z logiem :P

Ja jak najbardziej pozwalam, aby moje logo zostało wykorzystane w bannerze strony.

gi, wersja z lampami jest bardzo ładna :) Ależ dlaczego te napisy są o tak złej jakości ?

Spróbuj lampy pomalować tak jakby się żarzyły i literke d i kropke na taki sam kolor :) Taki lampowiec pasował by mi na plecach

Quester, fajny pomysł z "licznikiem", ale to jest wskaźnik jakości sygnału, czy co?

Druga wersja troszkę gorsza, ale też fajna :)

Skomentuj

gi, i sekwencja AUDIO - pusta w srodku jest slabo czytelna. oraz 'd' mi nie pasuje...;|
        Quester, no no calkiem fajne

Skomentuj

Trochę za ciemna obudowa chyba, ale muszę wracać do roboty. :]

gi

Skomentuj

na czarnym tle wygląda świetnie, na białym gorzej. Myśle, że tą opcje można dodać do ankiety :)

Skomentuj

U gi, strasznie pixele widać . Opcje Quester, są konkretne w szczególności druga

Skomentuj

ory, ale w wersji gi, ten napis Do It Yourself który znajduje się na wzmaku będzie kompletnie nie czytelny po wydrukowaniu na koszulce, i druga sprawa, pamietajcie o 256k.

Logo cudnego jest cudne ew. zamiast tego czarnego okrądu pod DIY mozna dać głośnik z czarną membraną, myślałem o MDSie. I można z tego zrobić całkiem nowy banner dla naszego forum Otworze nowy temat odnośnie nowego designu strony.

Skomentuj

gi, lampy fajne, ale ta gałka bardzo słaba :/

Skomentuj

Pozwoliłem sobie dodać kropkę nad przysłowiowym "i"

Skomentuj

No i ładnie :)

Skomentuj

monimum na sitodruk to 30szt
                        napisze cene dla 30 i dla 100szt zeby bylo widac roznice oraz dla
                        bialych/czarnych
                        z tego co widze to logo ma 3 kolory (brazowy, czarny, szary)
                        licze dla wersji logo male z przodu +duze z tylu +nick maly np na rekawku
                        dla koszuki grubszej stedman comfort 185gr

biala - 17,82zl netto (30) lub 11,70zl (100)
                        czarna 22,94zl netto (30) lub 15,12zl (100)
                        +6zl netto (nick)
                        +dostawa 30zl netto (dla calosci)

w razie pytan prosze o kontakt

pozdrawiam,

Irek Zaręba
                        Czyli strasznie drogo nie jest :P

Skomentuj

Ceny są całkiem spoko i nawet z nickiem :smile:

Skomentuj

Taniocha A trzeba decydować że wszyscy biora nicki albo normalne logo, czy może do wyboru?

Tymczasem:

Skomentuj

Wiocha. Już lepiej tego mdsa zamiast czarnego koła i jako duże logo na plecy. Właśnie, z nickami czy bez. ja osobiście jestem za logiem

Skomentuj

Lece na trening.

gi

Skomentuj

Pisze jak byk...
                                  +6zl netto (nick)
                                  Tak czy siak kwota za koszulke przy 30szt. wyniesie okolo 20zl + wysylka. Mysle ze duzo to nie jest.
                                  Jak bedzie juz koncowy projekt to wypytam dokladnie o koszty itp.

Skomentuj

Powiem Wam, że najbardziej ostatni projekt z tym niby mdsem w tle jest dobry ALe tylko w dużej wersji, w małej nie widać, że to głośnik i cienko by to wyglądało :)

Ja więc proponuję tak:

Na tył koszulki: http://img151.imageshack.us/img151/2660/tiwdiyqz5.jpg

Na przód małe logo ( wg mojego projektu ) na sercu

A na rękawku login ( tylko na którym prawy/lewy ? )

Skomentuj

a moze by tak glosnik dac pod katem?

Skomentuj

a może by w tym dużym logu wywalic to kolo spod diy, imho jakoś głupio wygląda kopułka TIW'a/MDS'a z tym kółkiem.

Skomentuj

I to tyle ode mnie, więcej zmian nie będzie (chyba, że ktoś wskaże coś konkretnego do zmiany).

gi

PS: Ktoś kiedyś pisał, że na koszulce napis może być nieczytelny. Na koszulce napis będzie parę razy większy niż na tej miniaturce więc nie ma problemu.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X