Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dopiero dostalem odp na maila... heh...
    Format do wydruku musi byc:
    najlepiej korel lub inny wektor eps, ai , jak nie da rady to tiff (300dpi)
    A tu rozmiarowka:

Skomentuj

Zaraz zaraz Maxi przeciez stedmana comfort bierzemy co nie? Ty podajesz rozmiarowke stedmana zwyklego o gramaturze 155 zamiats 185... swoja droga rozmiarowke podalem juz strone wczesniej.... nie wiem po co sie tak upieracie przy tym zeby olewac to ze siedzielem nad zamowieniem 300koszulek chyba z miesiac itd i teraz chce sie podzielic doswiadczeniem itd.. dobra ja sie z tej sprawy wylaczam, na liscie jestem reszta mnie nie obchodzi.

Skomentuj

n_omyzs, ta rozpiska maxiego jest zupelnie inna od twojej! masz tu podany wymiar kazdej krawedzi...
        a comfort i zwykle pewnie beda takie same rozmiarowo.

ps. nie bulwersuj sie

Skomentuj

to jakie w koncu sa rozmiarowki ? bo nie wiem czy L czy XL...

Skomentuj

Ja tak samo nie wiem, czy XL, czy L ... Maxi, załatw to sprawnie

Skomentuj

Zaraz, pomalu, wyslalem maila, nie denerwowac sie.

Skomentuj

jeśli 155 ma taką samą rozmiarówkę co 185 to trafiłem z rozmiarem.A co do koszulek to od początku był a mowa o comfort... Skoro Maxi dostał rozmiarówkę z firmy to raczej jego będziemy się sugerować a nie n_omyzs,

Skomentuj

A może rozmiarówki są takie same po prostu? Dlatego wysłali akurat taką :P

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
                    rozpiska maxiego jest zupelnie inna od twojej! masz tu podany wymiar kazdej krawedzi...
                    no tak, ja podalem wymiary wysokosc i szerokosc dlatego ze wiekszosc ludzi nie bedzie mierzyla sobie rekawkow czy cos tylko te 2 wymiary

Zamieszczone przez krzyhoo9
                    Skoro Maxi dostał rozmiarówkę z firmy to raczej jego będziemy się sugerować a nie n_omyzs
                    jasne krzyhoo9 - tyle ze ja rozmiarowke tez dostalem od tej samej firmy, dotyczy ona stedmana comfort i po zamowieniu koszulek wg tej rozmiarowki nie bylo zadnego problemu z tym ze cos nie pasowalo

Zamieszczone przez krzyhoo9
                    jeśli 155 ma taką samą rozmiarówkę co 185 to trafiłem z rozmiarem
                    no i tu nie wiadomo poniewaz to inny krój... chociaz biorac po uwage obluge wlasnie tej firmy drukujacej te koszulki to traktowali oni sprawe dosc lajtowo - na oko - tak ze nie zdziwilbym sie jakby jednak do tych wszystkich koszulek podali wymiary te same a nie jakies idealnie dokladne heh

Skomentuj

walnijcie w koncu jaka rozmiarowka ma byc i tyle bo ciagle zamet sie tworzy :/

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
                        walnijcie w koncu jaka rozmiarowka ma byc i tyle bo ciagle zamet sie tworzy :/
                        Napisalem wyzej ze wyslalem im maila. Ludzie po co sie denerwujecie, wiadomo ze na odpowiedz trzeba troche poczekac a nie gdybacie teraz..

Skomentuj

przepraszam :*

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
                            to jakie w koncu sa rozmiarowki ? bo nie wiem czy L czy XL...
                            Zamieszczone przez cudny90
                            Ja tak samo nie wiem, czy XL, czy L ...
                            prosze bardzo - porownanie XL standard z L comfort

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                              prosze bardzo - porownanie XL standard z L comfort
                              jak byś jeszcze dodał która, która to byłoby super

Skomentuj

Michał K., wysil sie troche i pomysl ;]

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                                  Michał K., wysil sie troche i pomysl ;]
                                  rozmiar rozmiarowi nie równy a więc wszystko może sie zdażyć :P

Skomentuj

te koszulki to ten sam producent, roznia sie tylko gruboscia...
                                    [ Dodano: 2008-08-19, 12:23 ]
                                    Czyli sam nie wiem czy se w ciula leca czy serio rozmiary sa te same ;]

Skomentuj

wgląda na to że takie same

Skomentuj

Niestety wypisuje się z zamówienia, zostałem dziś okradziony i bez środków do życia do końca miesiąca :neutral: Że też takie szumowiny chodzą po świecie :roll:

BIAŁE:
                                        1 szt.......... [ XL] ...........Tanner - (bez nicka)
                                        2 szt.......... [ XL ] ...........Quester (bez nicka)
                                        1 szt.......... [ L ] ............Aisha (bez nicka)
                                        1 szt.......... [ XL ] ...........ŁukaszN (bez nicka)
                                        1 szt.......... [ M ] ...........mIKI (nick)
                                        1 szt.......... [ XL ] .........cudny90 (bez nicku)
                                        1 szt.......... [ XL ] ......Michał K. - (bez nicku)
                                        2 szt.......... [ XL ] ...........Pawel S. (bez nicka)
                                        1 szt.......... [ M ] ...........melisław (bez nicka)
                                        1 szt...........[ XL ].......Errorexe1929(nick)
                                        1 szt...........[ L ].......Yoshi_80 (bez nicka)
                                        1 szt...........[XL].......Dulin7 (bez nicka)
                                        1 szt.......... [ M ] ...........deker (bez nick)
                                        1 szt...........[ L ].........dolphin123
                                        CZARNE:
                                        1 szt.......... [M ] ........Chudy - (z nick'iem)
                                        2 szt.......... [ XL ]........Quester (bez nicka)
                                        1 szt.......... [ L ] ........Aisha (bez nicka)
                                        1 szt.......... [ XL ] .........ŁukaszN (bez nicka)
                                        1 szt.......... [ M ] .........mIKI (bez nick'a)
                                        1 szt.......... [ XL ] .........Ploter (z nick'iem)
                                        1 szt.......... [ XL ] ......Michał K. (bez nicku)
                                        2 szt.......... [ XL ] ........Pawel S. (bez nicka)
                                        1 szt.......... [ M ] ........melisław (bez nicka)
                                        2 szt...........[ XL ].....Errorexe1929(bez nicka)
                                        2 szt...........[L].............eXe (bez nicka)
                                        1 szt...........[L].............Maxi (bez nicka)
                                        1 szt...........[ L ].......Yoshi_80 (bez nicka)
                                        1 szt...........[XL].......Dulin7 (bez nicka)
                                        1 szt.......... [ M ] ...........deker (bez nick)
                                        1 szt.......... [ S ] ...........n_omyzs (bez nick)

Skomentuj

A ja się chciałem dowiedzieć co z Nickiem na ramieniu czy to jest stała cena 6 zł :?:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X