Maxi, dowiedz sie jak wyglada sprawa z rozmiarami, najlepiej niech koles poda wymiary koszulek i kazdy sobie dobierze odpowiedni i doda symbol przy ilosci na liscie.
Jak będziecie wybierać firmę, która nadrukuje logo to zwróćcie uwagę na materiał z której koszulka będzie wykonana. Żeby to nie był materiał typu "papier", który nie przepuszcza powietrza albo jakieś inne dziadostwo, które po 1 praniu się zbiegnie.
Jak będziecie wybierać firmę, która nadrukuje logo to zwróćcie uwagę na materiał z której koszulka będzie wykonana. Żeby to nie był materiał typu "papier", który nie przepuszcza powietrza albo jakieś inne dziadostwo, które po 1 praniu się zbiegnie.
jakbys czytal temat od poczatku kiedy go odswiezylem to bys wyczytal ze wybralismy taka koszulke ktora nosze w pracy ;]
od ponad miesiaca prana co 2 dzien i nic z nia niejest :P
a propos rozmiaru
mam 197cm wzrostu i nosze rozmiar L. na dlugosc jest OK ale rekawki troche przy krotkie. tak wiec XL bylaby dobra dla wiekszosci :P
skoro juz doszliscie do porozumienia to sie dopisuje
Lista:
Ilość.....Numer.......Nick
1 szt..........czarna........krzyhoo9 - (z nick'iem)
1 szt..........biała...........Tanner - (bez nicka)
2 szt..........czarna........Quester (bez nicka)
2 szt..........biała...........Quester (bez nicka)
1 szt..........czarna.........ŁukaszN (bez nicka)
1 szt..........biała...........ŁukaszN (bez nicka)
1 szt..........czarna........wasik1989 (bez nicka)
1 szt..........biała...........wasik1989 (bez nicka)
1 szt..........biała...........mIKI (nick)
1 szt..........czarna.........mIKI (bez nick'a)
1 szt..........czarna.........Ploter (z nick'iem)
1 szt..........biała.........cudny90 (bez nicku) - przeniosłem z drugiej listy!! - POTWIERDZIĆ
1 szt..........biała......Michał K. - (bez nicku)
1 szt..........czarna......Michał K. - (bez nicku)
2 szt..........czarna........Pawel S. (bez nicka)
2 szt..........biała...........Pawel S. (bez nicka)
[ Dodano: 2008-08-13, 20:31 ]
stedman classic mam w rozmiarze XL. roznica mala ale juz rekawek jest OK
tak wiec albo XL albo XXL :P
gorzej wyglada za krotka koszulka niz za dluga :twisted:
mam nadzieje ze jednak rozmiar nie ma znaczenia - skoro to sitodruk - wazna bedzie ze matryca jest ta sama... koszulki kosztuja pewnie tyle samo...
oby
Skomentuj