Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Maxi
    Tak tylko ze przy liscie poleconym nie masz nic
    przy poleconym masz karteczke. przy zwyklym niemasz nic. a z tego co chlopaki pisali to wyslales zwyklym :???:

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
      a z tego co chlopaki pisali to wyslales zwyklym
      możliwe że zwykłym priorytetem.

Skomentuj

Jak byłem 2 tygodnie temu na poczcie to kobita powiedziała, że w przypadku listów zwykłych (nie poleconych) reklamacji nie rozpatrują.

[ Dodano: 2008-11-04, 10:24 ]
        Maxi, a w której turze wysłałeś do mnie i melisława?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
          przy poleconym masz karteczke. przy zwyklym niemasz nic. a z tego co chlopaki pisali to wyslales zwyklym
          Koszulki byly wysylane listem priorytetowym, nie zadnym poleconym.
          Zaraz przy skladaniu zamowienia na koszulki byla podana kwota wysylki za list priorytetowy.
          Maxi, a w której turze wysłałeś do mnie i melisława?
          W ostatniej. W tym samym czasie wysylalem do piku, yoshiego i do paru jeszcze osob...

Skomentuj

Przesyłka przepadła na dobre. Nigdy więcej listów zwykłych niepoleconych!
            A jeszcze te ch.je stękają, że mają za mało pieniędzy. Złodzieje!!!

[ Dodano: 2008-11-06, 17:59 ]
            Maxi, czy możesz napisać z jakiej placówki wysyłałeś (adres)?
            Napiszę do nich maila. Ciekawe co odpiszą.

Skomentuj

Zamieszczone przez bart210
              Napiszę do nich maila. Ciekawe co odpiszą.
              lepiej dzwon

Skomentuj

Zamieszczone przez bart210
                Przesyłka przepadła na dobre. Nigdy więcej listów zwykłych niepoleconych!
                A jeszcze te ch.je stękają, że mają za mało pieniędzy. Złodzieje!!!
                :sad:
                "Poczta Polska" Urząd Pocztowy Chojnice 4
                Młodzieżowa 35
                Chojnice
                52 397 39 47

Skomentuj

Może jakaś pani z poczty była ciekawa co jest w środku i jej się tak spodobało że wzięła sobie przesyłkę moją i barta :twisted: Ja też już straciłem nadzieję że to dostanę... Kurdę, tylko kasa w plecy, a audioshow już jutro... :sad:

Skomentuj

a podobno trwalosc miala byc duzo lepsza :|

Skomentuj

u mnie to samo i dokladnie w tym samym miejscu ;/

Skomentuj

Moja koszulka dotychczas była prana tylko raz ^^ - nie chodzę w niej ... zima :P i po pierwszym praniu widać, że kolory wyblakły .. W ogóle się przyniszczył nadruk, ale nie aż tak bardzo ...

Skomentuj

ja mam 4 z czego tylk 3 sa uzywane. uzywam wcale nie az tak czesto... widze ze jednak za rok trzeba bedzie nowe zrobic :|

Skomentuj

Nie wiem co Wy robicie z tymi koszulkami... ja noszę swoje prawie non stop i nic się nie dzieje (prałem je już ponad 20 razy). Może pierzecie w zbyt wysokiej temp. ? Ja piorę w 30st. (za radą Aishy, która jest specjalistką w temacie odzieży, tkanin i dzianin - wierzcie mi) i nie wrzucam razem z nimi do bębna nic co miałoby ostre części (metalowe guziki, ekspresy itp) - dzięki temu koszulki wyglądają (po uprasowaniu) jak nowe :)

Skomentuj

ja dodam do siebie że jeżeli nie była niczym wybrudzona coś nie kapneło czy coś podobnego dobrze wywrócić na lewą strone a i w wypadku czarnych albo ciemnych koszulek radze dawać zamiast proszku do prania płyn do czarnych czarnych ubrań, naprawde pomaga :) a reszta tak jak pisał Quester :mrgreen:

Skomentuj

koszulki piore w 30-40 stopniach (to zalezy jak bardoz ubrudzone bo zmieniam program). piore tylko koszluki i ewentualnie jakas bluza wiec metalowych guzikow lub zamkow nie bylo...
                                Zamieszczone przez Warg
                                w wypadku czarnych albo ciemnych koszulek radze dawać zamiast proszku do prania płyn do czarnych czarnych ubrań, naprawde pomaga
                                do bialych tez - teraz brat sie chwalil ze cos nowego przetestowal i bardzo dobrze dziala

Skomentuj

jako ze zblizaja sie wakacje a grupowe zamowienia sa dosc licznie obstawione to moze i znalezliby sie chetni na koszulki DIYaudio?

jakby znalazla sie odpowiednia ilosc chetnych to moznaby cos zorgaznizowac. jak nie to za rok - wtedy napewno sam kupie znowu troche koszulek

Skomentuj

A może ma ktoś na sprzedaż taką koszulkę? Oczywiście nową, "nieschodzoną" :grin:

Skomentuj

odlozylem sobie jedna biala na bok zeby miec "na wszelki wypadek" ale nie sprzedam :P

Skomentuj

Można by zrobić jakieś małe zamówienie :P
                                        Sam bym wziął jakąś biała teraz

Skomentuj

Zamieszczone przez pegelmesser
                                          pegelmesser, ty naprawde chcesz dostac jeszcze jedno ostrzezenie zeby nie moc pisac?
                                          wyluzuj, koszulka spoko :P

Skomentuj

Czaruję...
                                          X