Zamieszczone przez Maxi
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pawel S.przy poleconym masz karteczke. przy zwyklym niemasz nic. a z tego co chlopaki pisali to wyslales zwyklym
Zaraz przy skladaniu zamowienia na koszulki byla podana kwota wysylki za list priorytetowy.
Maxi, a w której turze wysłałeś do mnie i melisława?
Skomentuj
-
Nie wiem co Wy robicie z tymi koszulkami... ja noszę swoje prawie non stop i nic się nie dzieje (prałem je już ponad 20 razy). Może pierzecie w zbyt wysokiej temp. ? Ja piorę w 30st. (za radą Aishy, która jest specjalistką w temacie odzieży, tkanin i dzianin - wierzcie mi) i nie wrzucam razem z nimi do bębna nic co miałoby ostre części (metalowe guziki, ekspresy itp) - dzięki temu koszulki wyglądają (po uprasowaniu) jak nowe :)
Skomentuj
-
ja dodam do siebie że jeżeli nie była niczym wybrudzona coś nie kapneło czy coś podobnego dobrze wywrócić na lewą strone a i w wypadku czarnych albo ciemnych koszulek radze dawać zamiast proszku do prania płyn do czarnych czarnych ubrań, naprawde pomaga :) a reszta tak jak pisał Quester :mrgreen:
Skomentuj
-
koszulki piore w 30-40 stopniach (to zalezy jak bardoz ubrudzone bo zmieniam program). piore tylko koszluki i ewentualnie jakas bluza wiec metalowych guzikow lub zamkow nie bylo...
Zamieszczone przez Wargw wypadku czarnych albo ciemnych koszulek radze dawać zamiast proszku do prania płyn do czarnych czarnych ubrań, naprawde pomaga
Skomentuj
Skomentuj