Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

n_omyzs, ja tez Ske wzialem tyle że jeszcze nie dotarła - mam nadzieje że w niej przejdę się na http://www.eis.com.pl/virtual/article.php?sid=1968

Skomentuj

Maxi dzięki - jestem bardzo zadowolony, koszulka była juz w piątek, ale dzisiaj odebrałem :mrgreen:

Skomentuj

buuu, a do mnie jeszcze nie dotarły :(

Skomentuj

do mnie też :P

Skomentuj

I do mnie :razz:

Skomentuj

Ja tez nie dostalem jeszcze, ale czekam wytrwale :)

Skomentuj

Ja też nie mam... I już nie mogę się doczekać :wink:

Skomentuj

Ja właśnie wyciągnąłem ze skrzynki specjalnie nie wychodziłem z domu a leniwemu listonoszowi i tak się nie chciało wejść po schodach i doręczyć to wpierniczył do skrzynki , a poza tym koszulki pierwsza klasa

Skomentuj

a ja mam
                    rozmiar M, na całe szczęście rozmiarówka okazała się korzystna bo ta eMka całkiem spora jest i jak dla mnie w sam raz :)

Skomentuj

Kutwa wiem czemu do mnie jeszcze nie dotarły :/ Jak podawałem adres to pomyłem kod pocztowy :/ w pierwszej cyfrze kodu zamiast 3 podałem 2. reszta jest zgodna i miejscowość. Myślicie że kiedyś do mnie dotrze? Bądź będzie zwrot do adresata?
                      Patrzyłem i jakaś miejscowość ma taki kod jak podałem Maxiemu:/

Skomentuj

A ja dostalem ale tylko 1/3 zamowienia
                        dotarla tylko biala meska a czekam jeszcze na czarne damska i meska, pojedzewam ze wynika to z tego ze Maxi wysylal w 2 partiach i pewnie za 2-3 dni reszta dojdzie
                        Pozdrawiam!!!

Skomentuj

vicher, bedzie zwrot do maxiego. jakies 3 tygodnie w plecy :P
                          mialem tak z paczka z aprovi

Skomentuj

Nie na temat...
                            nie wiesz czy w aprovi maja trany koncowe do uni Pawle ? bo mi pochodzil dzisiaj 5min ja podjarany ze go naprawilem i nagle pyk...

Skomentuj

dulin7, Jak miales wiecej niz 3 koszulki to szlo w 2 lub wiecej pakach...
                              Na pewno dojdzie :)
                              vicher, no to lipka:/ jutro na poczte pojde i obadam sprawe

Skomentuj

Nie na temat...
                                dolphin123, toshiby maja - tam kupowalem trany do symasyma

Skomentuj

Dotarła i do mnie, nie powiem, gruba a zatem ciepła, rozmiar ok, tylko czy wasza się też tak szybko brudzi (to moja pierwsza czarna koszulka)?? :neutral:

Skomentuj

tzn w jakim sensie? jakies paprochy, wloski itp sie czepiaja? jezeli tak to moja tez :???:

Skomentuj

Zawsze na czarnym widać.
                                      Maxi, kiedy się mamy spodziewać koszulek?

Skomentuj

Pawel S., dokładnie o to mi chodzi. Czyli to normalne, a szkoda, bo nie lubię tego. Tak nie elegancko się czuje, ale logo forum minimalizuje ten problem

Skomentuj

Przepierzesz kilka razy i już się tak nie będzie czepiać.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X