Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

koszulki czarne sa, sa nawet inne kolory, ale te logo chyba bedzie biale z napisem i fotka tego glosnika na czarnym tle
    ale zobacze moze da sie calkiem czarne robic i jak cos to dam znac

Skomentuj

Chodziło by mi raczej o pierwszy model. Da rade zrobić na czrnym?

Skomentuj

nie bardzo :/ na czarnym wychodzi tak ze bedzie czarna koszulka a na srodku bialy naklejony prostokat z logiem, czyli dosc kijowo :/
        po drugie dziwnie cena koszulki czarnej wzrasta o 10 zł :/

Skomentuj

Wy sie kłócicie a ja już sobie zamówiłem normalnie.Dragon,tylko jak to kicha to wiesz,za uszy i do ściany :)
          PZDR

Skomentuj

jak kicha to rwac za uszy firme:P

nie no powinno byc wszystko lux

umberto a ile sztuk zamowiles? mysle ze narazie nie zaduzo ;;]

ps. zamowilem i zobacze jak przysla czy jest to dobrze zrobione

Skomentuj

Ja sztuke narazie wziołem...Tak w związku z hobby.Ale jak ładnie robią to firmówki będe chciał zamówić.No i bluzą z DIYAUDIO też nie pogardze.A później do Igoda po kase za reklame normalnie ;]
              PZDR

Skomentuj

nie wiem jak te koszulki wyjda ale musi byc dobrze, mam koszulke z logo Counter-strike tez niby robiona przez ta firme i jest super, ale jak twoja dojdzie to odrazu napisz jak to wyglada. jak do mnie dojdzie tez napisze

Skomentuj

Jeśli tylko będe miał to sie napewno pochwale :)Ale i prośbe mam do Ciebie,czy możesz mi zdradzić w czym te projekty tworzyłeś?Bo jak koszulka bedzie git to chce zrobic firmówki.Wiesz,taniej będzie samemu projekt zrobić.
                  PZDR

Skomentuj

Photoshop wersja 6, jak sie ma go opanowanego to robota idzie szybko

Skomentuj

Eeee,to ja sie bawie w windows draw no i jakiś corel,bleeee....Ale se poradze jakoś.No a jak by co to do Dragona uderze Można?(Ale jestem bezczelny,nie?)
                      PZDR

Skomentuj

a koszulka8 da sie zrobic np czarna ?? bo ten glosnik ktory na niej jest ten taki w krztalcie projektu komputerowego (nie wiem jak sie to dokladnie nazywa)czy tam szkicu to by fajnie wygladal na czarnym ,a te linie zamiast czarnych byly by biale a napis byl by tez bialy tylko kropka i "A" byly by czerwone .

moze taka opcaja?? jak by to wygldalo ,sprawdzi sie ?? jest jakas szansa na zrobienie takiej koszulki przez ta firme ??

podrawiam

Skomentuj

umberto: jak cos to pisz ;]

co do tych czarnych koszulek to juz pisałem, czarna moze byc ale bedzie naklejone logo jako bialy prostokat z napisem i fotka glosnika .. inaczej sie nie da unich :/

Skomentuj

Ja mam koszulki po 25-30zł w zależności od wielkości napisu. Sama koszulka jest dobrej jakości, nie rozciąga się i nie kurczy przy praniu. Kolor i wielkość można oczywiście wybrać, dostanę od niego kolory i rozmiary w cm. Koszulki robi mój dobry znajomy i sam w nich chodzi, więc jakość jest sprawdzona.

Oczywiście trzeba trzymać się tego, co jest na metce. Nie gotować w 90 stopniach i nie przepuszczać przez prasę od frani :-)

Skomentuj

js, Jak już będzie fizyczna możliwość zamawiania u Ciebie tych koszulek, to przyklej taki temat. Mogłyby się w nim znaleźć ceny, loga, kolory itd ...no i licze na dużee rozmiary bo nie mały jestem :]

Skomentuj

a ja sobie juz zamowilem

Skomentuj

a ja mam taką prośbe ....te koszulki sa takie ....hmmm....niemają czegoś z audofilizmu w sobie ...można byłoby zapodać jakąś koszulke z jakąś legędą audio np. Nautiliusem albo cholera wie z czym ?? i niech ktoś w końcu zrobi tą koszulkę w kolorze czarnym !!!

[ Dodano: 2004-11-08, 13:34 ]
                                  naprawde ...więcej modeli bo mnie się np. podoba to z tym jebitnym głośnikiem ale to jest poprostu szpan ...to nie jest to co naprawde ma dawać dobry dzwięk... ja niechce być postrzegany jako ktoś dla kogo taki głośnik jest czymś super bo tak naprawde to to jest jedno wielkie gówno ... troche więcej kreatywności...

Skomentuj

naprawde ...więcej modeli bo mnie się np. podoba to z tym jebitnym głośnikiem ale to jest poprostu szpan ...to nie jest to co naprawde ma dawać dobry dzwięk... ja niechce być postrzegany jako ktoś dla kogo taki głośnik jest czymś super bo tak naprawde to to jest jedno wielkie gówno ... troche więcej kreatywności...

to moze zamiast z glośnika kaz sobie wstawić skrzypce:P

I nie moge na ten butik sie wcisnąć ciągle przekroczony limit transferu

Skomentuj

Nie znam się na grafice, ale chyba lepiej, żeby to było coś małego, jakieś małe logo, a nie tuba na pół pleców :-)

Skomentuj

Zdjęcie Nautilusów podesłałem Dragonowi wiec może coś z tego powstanie, jednak nie wiem czy nautilus to przykład sprzętu "done by yourself "
                                        Myśle ze koszulka z jakimś rysunkiem technicznym lub schematem mogła by być fajna...

Pozdrawiam.

Skomentuj

jestem za rysunkiem technicznym !! najlepiej tesli 150....to chyba najbardziej zasluzony glosniczek )

Skomentuj

Czaruję...
                                          X