Czarne:
1szt. M Sound Wave
1szt. Dulin7 jaki rozmiar?
1szt. miki jaki rozmiar?
Kurde nie mam zaufania do rozmiarow na jakiejs bluzce podejzalem ze ma XL.
Ma byc niespodzianka i kurde nie wiem jak Ja podejsc zeby dyskretnie sprawdzic, ale na dzien dzisiejszy to L Damska
Pozdrawiam!!!
Szkoda ze logo jest w 3 kolorach a nie np w 2 bo za ten kawaleczek zoltego (czy tam idcienia jakiegos innego) kazdy placi +jakies 5zł jesli to jest z tylu i z przodu na logu... Jak zamawialem to mnie wyszlo za sztuke 15zł z vatem i przesylkami ale to bylo troche wiecej koszulek :P..
Oj juz nie marudzcie, tak jak Miki pisal te 30 zl to za pozadna koszulke trzeba dac minimum a wiec nie jeste zle. Jednak wezme damska XL bo lepiej zeby byla wieksza niz przyskromna :roll:
oczywiscie rozumiem ze te damskie tez jakis lepszy material??
Pozdrawiam!!!
Damskie:
Białe:
1szt. XS Paweł
Czarne:
1szt. Sound Wave M
1szt. Dulin7 XL
1szt. miki S
Na pewno grubszy... nie wiem jak to jest ale zawsze babskie koszulki sa robione w wiekszej gramaturze :???: moze mi ktos to wytlumaczy.. do tego sa zazwyczaj tansze hehe dla mnie to dosc dziwne (jasne ze kobitki sa mniejsze ale akurat ten kawalek zaoszczedzonego materialu chyba tyle nie kosztuje)
no musze wycenic jako osobne 2 projekty, bo sie znacznie roznia
kolorystyką
t-shirt Stedman comfort 185gr (3 kolory w nadruku) , licze dla wersji
logo male z przodu +duze z tylu czarny - 22,94zł netto/1szt (x27 = 619,38)
biała - 17,82zł netto/1szt (x26 =463,32)
damskie B&C 220gr
damska czarna - 27,94zł netto/1szt (x3 = 83,82)
damska biała - 22,82zł netto/1szt (x1 = 22,82)
dostawa w 1 miejsce 30zł netto/karton
razem: 1219,34 +vat = 1487,6zł brutto
co do dodruku to minimum 30szt , sit nie da rady trzymać....
takze prosze to uwzglednic, moze warto zrobic kilka sztuk wiecej....
I co tera ?
Czyli jest tak jak mówiłem, że będą osobno dwa projekty dla białego i czarnego :cool:
czarny - 22,94zł netto/1szt (x27 = 619,38) czyli 27,98zł brutto + 0,72zł za wysyłkę do Maxiego + wysyłka do nas, 5,40zł w sumie: 34,10zł za czarną koszulkę Czyli po 35 będziemy wpłacać
biała - 17,82zł netto/1szt (x26 =463,32) czyli w sumie 27,86zł, to może po 28 albo 30zł?
Damskich nie chciało mi się liczyć :razz:
Swoją drogą brakuje 3 czarnych koszulek i 4 białych do wymaganego sitodruku! Może Quester weźmie więcej i sprzeda w sklepie internetowym? Sądze że na pewno znajdą się jeszcze chętni, i to tylko propozycja.
Skomentuj