Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Sorki Panowie zapomniałem o tym zamówieniu zupelnie.... :roll: juz robie przelew!

No jeśli wypadłem Trudno... napisze do Maxiego, moze sie jeszcze coś z tym da zrobić.

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
      jesli wczoraj poszlo zamowienie, chetnych znamy nie od dzisiaj, to nie mozna bylo domowic jednej koszulki wiecej ? taka troche patologia... :roll: :wink:
      domówić to nie problem, nawet niekoniecznie tam, aby wzór był, a jest. Chodziło o to że jeśli ktoś zrezygnuje, co jest częstym zjawiskiem przy zbiorowych zamówieniach , to żeby koszulka znalazła swoje miejsce. Nie pierwszy i nie ostatni raz taką "imprezę" organizujemy :) Wyluzuj.

Skomentuj

ja to wyluzowany jestem czasem az za bardzo:P zle mnie Panowie odbieracie

Skomentuj

Maxi, czyli masz juz cala kase? w takim razie na pierwsze zajecia na studiach pojdziemy w koszulkach?

Skomentuj

hehe trzeba bedzie jeszcze ustalic w jakim kolorze bedziemy na audio show:)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
              Maxi, czyli masz juz cala kase?
              Nie mam jeszcze wplaty od zibiego i takero
              Zamieszczone przez mIKI
              Ja bede miec tylko czarna :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Maxi
                Nie mam jeszcze wplaty od zibiego i takero
                az takie opoznienia miedzy roznymi bankami? :???:
                Zamieszczone przez mIKI
                black & white :P

Skomentuj

Od takero juz doszlo, zibi mi napisal ze tez wplacil, to lada chwila powinienem miec komplet :P

[ Dodano: 2008-09-12, 14:45 ]
                  aha, jeszcze pytanie o kolor w nadruku
                  to pomarancz czy brąz?
                  są jakies wytyczne co do kolorow, czy mamy "tak na oko" z ekranu dobrać?

Skomentuj

takero powinien zmienić bank, a zibi poczte, bo zawsze opóżnienia mają ;p

Zamieszczone przez mIKI
                    Zróbmy sensation white

Skomentuj

Poprostu nie wpłaciłem bo zapomniałem ze zamówiłem koszulkę a wpłaciłem wczoraj wieczorem wiec pewnie dzis ma:P

A co do poczty to działa idealnie:P

Skomentuj

Zamieszczone przez Maxi
                        aha, jeszcze pytanie o kolor w nadruku
                        to pomarancz czy brąz?
                        są jakies wytyczne co do kolorow, czy mamy tak na oko z ekranu dobrać?
                        Podaj im: "#bf8d50"

Skomentuj

No ten jest ok, ew troche jasniejszy

Skomentuj

Wyslalem im ten kod co podal wasik

Skomentuj

jak niebedzie im cos pasowalo to pomarancz

Skomentuj

nie będzie pewnie pasowało - oni produkują w 256k. A to jest kolor z poza tej palety

Powiedz żeby był jak najbardziej zbliżony, najlepiej w odchyle do pomarańczowego.

Skomentuj

A może ten w prawym górnym rogu prostokąta z czerwonym obrysem?

Skomentuj

No to wybierac ktory, to im wysle jeszcze raz

Skomentuj

Mi to w sumie obojętne, byle by koszulki były na 24 u mnie

Ten kolor o którym mówi cudny to #cc9900

ew. ten nad pierwszym szarym od lewej strony to #ff9900

Skomentuj

mnie to tez obojetne ale bardziej podpasowal mi czwarty w prawo od zaznaczonego - bardziej pomaranczowy al jeszcze nie taki jaskrawy

Skomentuj

dobra decydujcie się na jakiś kolor bo ja chce na pierwsze zajęcia w nowej koszulce iść

trzeba się pochwalić nie :twisted:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X