[ Dodano: 2008-10-29, 21:55 ]
Ja też nie mam :( Kurczę bart210, już chyba tylko we dwóch zostaliśmy... Maxi, czy mógłbyś mi na PW wysłać dane na które wysłałeś paczkę dla mnie? Bo to kurczę wkurzające jest :( Wiem że to nie twoja wina... Co nie zmienia faktu że mi się to mało podoba.. Jutro jeszcze raz przejdę się na pocztę...
Maxi, czy mógłbyś mi na PW wysłać dane na które wysłałeś paczkę dla mnie?
Niestety z tym bedzie teraz problem, bo dane mialem w archiwum gg i przepisywalem od razu na koperte, a w niedziele robilem formata i wszystko poszlo....
melisław, niestety u mnie nadal pusto.
Pytanie do tych co otrzymali. U nas ostatnio wymienili skrzynki na "unijne". Z tego co zauważyłem to nie ma szans żeby zmieścić tam jakąś grubszą kopertę. Jak to jest więc z koszulkami? Listonosz jakoś ją wepchał, czy zostawił awizo?
polecone listonosz dorecza osobiscie. jak niema nikogo w domu to powinien awizo zostawic. no chyba ze na poczcie wyraziles pisemna zgode na zostawianie takiej paczki w skrzynce.
mi tak 2x zostawili przesylke. nie radze tego podpisywac jak ktos mieszka w blokach - ja wyciagam listy z unijnych skrzynek bez klucza! poprostu pol dloni mi sie miesci w otworze :P
bart210, nie wiem co Ci napisac... :/ kurde wszystkie koszulki byly rowno zapakowane i szly w 3 "turach"... nie mam pojecia czemu do Ciebie nie doszla:/
poczta. zglos reklamacje - moze jakims cudem sie znajdzie
Tak tylko ze przy liscie poleconym nie masz nic, jak paczke wysylasz to chociaz druczek dostajesz...
Jeszcze ktos nie ma koszulki oprocz barta i melislawa?
Skomentuj