Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

bart210, jeszcze nie doszly:/ ?

Skomentuj

Zamieszczone przez Maxi
      bart210, jeszcze nie doszly:/ ?
      Ja też jeszcze nic nie mam :/

Skomentuj

w skrzynce pusto....

Skomentuj

do mnie wlasnie dotarly, rewelka pozdrawiam :)

Skomentuj

ja już też mam naprawdę fajnie wykonane :)

Skomentuj

no i super do mnie wczoraj doszła- pomimo mojego wzrostu (181cm) XXL jest idealna :grin: i całkiem dobrej jakości są :smile:

Skomentuj

Ciągle nic nie ma.
                Maxi, jeśli można wiedzieć, kiedy wysyłałeś koszulki??

Skomentuj

2 dni temu dostałem, bardzo fajne są. Szkoda ze nie było innych kolorów niz biały i czarny:)

Skomentuj

Maxi, koszulki do mnie dzisiaj dotarły :mrgreen: Pomimo podania Tobie złego kodu pocztowego

Skomentuj

Witam :)
                      dziś własnie dostałem paczuszke, a w niej ... podkoszulki :) . Dziekuje fajowe są :))
                      pozdrawiam.

Skomentuj

Zamieszczone przez fourierek
                        podkoszulki
                        masz je na widoku nosic! :twisted:

Skomentuj

Zamieszczone przez bart210
                          Maxi, jeśli można wiedzieć, kiedy wysyłałeś koszulki??
                          Ost szt, wysylalem we wtorek - badz poniedzialek (troche zamotany w dniach jestem przez prace)
                          Z tego co sie dowiaduje to jeszcze pare osob nie ma koszulek.
                          Wszystkie szly priorytetem

Skomentuj

Zamieszczone przez Maxi
                            Z tego co sie dowiaduje to jeszcze pare osob nie ma koszulek.
                            Na przykład ja :???:

Skomentuj

...pusto... :sad:

Skomentuj

Mam nadzieje ze wszyscy juz beda miec dzisiaj koszulki...
                                Swoja droga poczta sobie ladnie w ciula leci... :/

Skomentuj

ciągle pusto... :sad:

Skomentuj

No to ja nie wiem :(
                                    Jutro sie na poczte przejde obadac sprawe...

Skomentuj

Ja nie mam... Dziś już poczta zamknięta ale jutro się przejdę i powiem żeby mi tam na miejscu poszukali paczka na moje dane... Nie raz i nie dwa zdarzyło mi się tak że po dwóch tygodniach czekania pojawiało się niby już powtórne avizo z terminem 2 dni na odebranie paczki albo zwrot do adresata... Nie raz i nie dwa zdarzało się tez że gdy przychodzilem na pocztę po jakimś czasie czekania to ta paczka się znajdowała jakoś :twisted: Nie denerwuj się maxi bo nie ma po co, z pocztą zawsze są przejścia...

Skomentuj

Zamieszczone przez melisław
                                        Nie raz i nie dwa zdarzyło mi się tak że po dwóch tygodniach czekania pojawiało się niby już powtórne avizo z terminem 2 dni na odebranie paczki albo zwrot do adresata... Nie raz i nie dwa zdarzało się tez że gdy przychodzilem na pocztę po jakimś czasie czekania to ta paczka się znajdowała jakoś :twisted: Nie denerwuj się maxi bo nie ma po co, z pocztą zawsze są przejścia...
                                        A no... z poczta juz tak jest, tez juz pare "dziwnych" sytuacji z wysylka jak i z odbiorem paczek i listow mialem...
                                        PS> vip'a dostalem :mrgreen:

Skomentuj

Ja na moją pocztę nie mogę narzekać, zawsze paczki/przesyłki dostarczane są sprawnie i w akceptowalnym terminie. Mało tego kurier z PP już tak mnie zna, że jak mnie widzi to przepuszcza mnie na przejściu dla pieszych. Bardzo miły Pan, tak trochę nie pasujący do tej instytucji.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X