Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

pan_membran, jak chcesz to mogę Ci sprzedać swoją. 50zł i jest Twoja
    A jak Za markę się płaci

Skomentuj

Zamieszczone przez bart210
      Ciekawe, że n_omyzs, który mieszka ode mnie jakieś 2km, dostał koszulkę, a ja nie dostałem :sad:
      Pisalem ze nie wyslalem od razu wszystkich koszulek...
      Panowie spokojnie, do kazdego "paczka" dojdzie :)

[ Dodano: 2008-10-11, 16:18 ]
      Zamieszczone przez pan_membran
      maxi - znalazłaby sie jeszcze jakas jedna? :>
      Nie :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
        Czy tylko ja jeszcze na nią czekam ?
        Nie

Skomentuj

w koncu do mnie dotarly koszuki
          moja malenka w swojej koszulce...

i w mojej :mrgreen:

meskie koszulki sa OK. ale do damskich (tzn jednej) mam zastrzezenia. material niby OK ale jakos tak dziwnie wyglada i nie opina sie odpowiednio... :???: no i jak widac na pierwszym zdjeciu w zlym miejscu jest nadruk ;]
          w poniedzialek W-F wiec pokaze sie na uczelni w koszulce :twisted:

Skomentuj

hehe ta druga koszulka na zdjeciu to dwuosobowa taka co nie? :mrgreen:

Skomentuj

XS vs XL :P
              w moich koszulkach to ona spi i nic wiecej nie potrzebuje :mrgreen:

Skomentuj

pecha masz ze tylko w Twoich koszulkach i nic wiecej nie potrzebuje:P joke :wink:

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                  no i jak widac na pierwszym zdjeciu w zlym miejscu jest nadruk ;]
                  Mowilem ze nadruk trzeba zrobic na srodku a nie po boku klatki piersiowej.
                  Fakt koszulka moglaby sie lepiej opinac ale i tak nie jest zle, juz nie moge sie doczekac az moja pania ubiore w koszulke:) Wszak sa to swego rodzaju unikatowe dmaskie koszulki bo jest ich tylko 3 :mrgreen:
                  Pozdrawiam!!!

Skomentuj

To jak, zbieramy chętnych na dodruk ?

Skomentuj

Paweł S., nie szkoda Ci na wf? To jest przecież koszulka wyjściowa :)

Skomentuj

Z tym dodrukiem to nie jest zły pomysł tylko pytanie czy dodruk czy nowy model :P

można by cały czas chodzić w koszulkach diy na każdy dzień inna :)

Skomentuj

Jak ktoś ma inny pomysł to niech projektuje/zgłasza, jeśli nic nowego/lepszego nie będzie można pomyśleć nad repetą ze starym nadrukiem :)

Skomentuj

Ja mysle ze takie samie moznaby domowic bo sam bym jeszcze dobral troche, a mysle ze takie same bo to i taniej i moim zdaniem lepiej wyglada jak wszyscy z forum maja te same koszulki to wlasnie wskazuje na to ze jestesmy jedna grupa:) Jezeli inne projekty to mysle np za rok zeby co roku na as pojawiac sie w innych koszulkach:)
                            Pozdrawiam!!!

Skomentuj

Koszulencję odebrałem wczoraj i mam takie samo zdanie jak wszyscy czyli 1 klasa jeśli chodzi o wykonanie :mrgreen: Wielkie dzięki Maxi! :wink:

Skomentuj

ogolnie patrze bo dopiero do domu wrocilem ze XL jest bardziej na wf.. do noszenia codziennego wolalbym L a mam 192 wzrostu, bardziej by przypasowala do ciala

Skomentuj

Koszulki firmowe mam i ja ;p

Poszperałem troche wśród starcyh koszulek i zauważyłem, że mam już jedna koszulke tej samej firmy i powiem wam że po wieeeelu praniach nadal wygląda dobrze i nie jest rozciągnięta.

Zamieszczone przez dolphin123
                                  ogolnie patrze bo dopiero do domu wrocilem ze XL jest bardziej na wf.. do noszenia codziennego wolalbym L a mam 192 wzrostu, bardziej by przypasowala do ciala
                                  Mam podobne odczucia, koszulka mogła by być troche węższa, ale na długośc idealna (188cm wzrostu). Ja jednak wole nieco luźniejszy "ciuch" niż nieco za wąski, wiec rybka

Skomentuj

do noszenia codziennego wolalbym L a mam 192 wzrostu, bardziej by przypasowala do ciala
                                    dolphin123, pod warunkiem ze ma sie do czego przypasowac :P
                                    L'ka jest niewiele mniejsza. najbardziej na rekawach to widac
                                    Zamieszczone przez ŁukaszN
                                    Poszperałem troche wśród starcyh koszulek i zauważyłem, że mam już jedna koszulke tej samej firmy i powiem wam że po wieeeelu praniach nadal wygląda dobrze i nie jest rozciągnięta.
                                    ile lat? ja je testuje od poczatku lipca

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                                      ile lat?
                                      Chyba ze dwa lata już będzie Nie wiem jaki to dokładnie model bo akurat ta część napisu wytarła sie na metce ale podejrzewam ze jest to Classic bo troche cieńszy materiał od tej co dostałem teraz.

Skomentuj

w takim razie dodruk za 2 lata :mrgreen:

Skomentuj

Ja mam 173cm wzrostu i nie jestem wybitnie chudy a pasuje na mnie w sam raz S. Pisalem to na poczatku tematu ale wiekszosc pobrala wieksze koszulki :P.. S wziolem chyba tylko ja a taki maly nie jestem :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X